Contribute
Register

OS X 10.8.2 Update

Status
Not open for further replies.
Joined
Jun 20, 2012
Messages
32
Motherboard
Mountain Lion
CPU
i7 3770
Graphics
XFX Radeon HD 6870
Mac
iMac, MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
white screen after booting (blank white, not light grey with apple and spinning circle)

6870 graphics card to blame?

can I somehow restore to a previous time machine backup?
 
Joined
May 19, 2011
Messages
8
Motherboard
Gigabyte GA-Z170MX-Gaming 5
CPU
I7-6700
Graphics
HD 530
Mac
iMac, MacBook, Mac mini
Classic Mac
Apple, iMac, Power Mac, PowerBook
Mobile Phone
iOS
Updated my G41 system with the Combo 10.8.2 (from 10.8.1) update, all went well only had to rollback Audio.

I did however remove "OEMsmbios.kext" just in case before I updated.
 
Joined
Sep 8, 2012
Messages
1
Motherboard
ASUS P5Q Deluxe
CPU
Xeon
Graphics
GTS250
Mac
Mac Pro
Mobile Phone
Other
Updated with the combo 10.8.2 from 10.8.1 on a cloned image of the os in the same disk, in other partition,Luckily.. no need to boot with any flag, update or remove any kext.
 
Joined
Mar 11, 2012
Messages
2
Motherboard
Gigabyte Z68x-ud3h-b3
CPU
i7-2700k
Graphics
ATI Radeon Hd6850 1Gb
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Article: OS X 10.8.2 Update

LOST audio on GA-Z68X-UD3H-B3 and i7 2600k gigabyte 6870 .Everything else appears to be ok.Simply run multibeast . bingo audio
Did You use the combo update?
 
Joined
Aug 12, 2012
Messages
1
Motherboard
Asus Rampage Formula
CPU
Q9550
Graphics
GTX670
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Updated flawlessly from 10.8 with combo update :)

Asus Rampage Formula (X48)
C2Q 9550
GTX 670
 
Joined
Mar 11, 2012
Messages
2
Motherboard
Gigabyte Z68x-ud3h-b3
CPU
i7-2700k
Graphics
ATI Radeon Hd6850 1Gb
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Article: OS X 10.8.2 Update

Lost my audio but install went smooth using the dmg. I noticed my geekbench scores were still down so I installed the NullCPUPowerManagement.kext in MB and got them back up to 13k+. Even felt motivated to overclock to 40x to stabilize with speed a bit more. I'd call this a productive day :)

Configuration:
Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3
Intel Core i7-2600K
Gigabyte Radeon HD 6850 1GB 256-bit
1TB Seagate Barracuda SATA 6Gb/s
Corsair Force Series 3 CSSD-F60GB3A-BK 2.5" 60GB SATA III Internal Solid State Drive (SSD)
Corsair Carbide Series 400R
16GB Corsair 1600Mhz DDR3
Corsair 650watt
I have the same MoBo and Graphics card, I will try the update, what is a dmg?
 
Joined
May 3, 2012
Messages
164
Motherboard
Gigabyte X79-UD3
CPU
i7 X9730k
Graphics
Nvidia GeForce GTX670 OC
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Android
Article: OS X 10.8.2 Update

GA-H61N-USB3 up and running, had to reinstall audio kext from MultiBeast, everything perfect :D
which ktext did you install ALC889 (without DSDT)? I tried this and the only option in my sound preferences are airplay. Am I missing something here?
 
Joined
May 3, 2012
Messages
164
Motherboard
Gigabyte X79-UD3
CPU
i7 X9730k
Graphics
Nvidia GeForce GTX670 OC
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Android
Article: OS X 10.8.2 Update

Are you running Chrome? Here, and a few other places, the displayed amount of comments will stick. Extremely annoying.

On a audio related note, my audio, realtek ALC889, simply would not work. I must have rebooted at least a dozen time and trying different solutions. Luckily, I run a daily clone just for such situations and I pulled both kexts from my cloned drive and everything works again.
what ktexts can I enter to get the audio working again? I am having the same problem but did not run a clone. Appreciate the help (never manually dealt with ktexts so the more explanation you can provide the better). Thanks
 
Joined
May 3, 2012
Messages
164
Motherboard
Gigabyte X79-UD3
CPU
i7 X9730k
Graphics
Nvidia GeForce GTX670 OC
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Android
Article: OS X 10.8.2 Update

Success with combo update on GA-H61N-USB3 F8; just had to reinstall 3rd-party SATA (for drives to show as internal) & audio.
I am running the same mobo but redoing MB audio ALC889 is not fixing the issue. Am I missing something? Thanks
 
Joined
May 10, 2011
Messages
138
Motherboard
GA-Z68X-UD4-B3 BIOS:F10
CPU
Intel Core i5-2500K @ 4.8GHz
Graphics
XFX Radeon HD 6870 Dual Fan Edition
Mac
iMac
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Wouldn't even boot after update. Z58x-ud4-b3 i5 2500k
Tried deleting oemSmbios, still no luck. I can boot into safe mode, but it's just white screen, can't get into desktop. Help?
 
Status
Not open for further replies.
Top