Contribute
Register

OS X 10.8.2 Update

Status
Not open for further replies.
Joined
Mar 25, 2011
Messages
33
Motherboard
Mac Pro 6.1 Gigabyte Z97X-UD3H
CPU
4 ghz. Core i7 4970K Haswell Clocking in at 4.5
Graphics
AMD Radeon HD 6870 1024 MB
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Article: OS X 10.8.2 Update

applying SSDT Option for Sanybridge Core i7 in MB did indeed bring the speed back up. Memory seems to be performing not quite as well while other aspects are preforming better.
Geek Bench Scores
Lion's - 12856
Mountain Lion - 5478
Mountian Lion Post MultiBeast SSDT (Sandybridge - i7 - 12531
 
Joined
Jun 24, 2011
Messages
6
Motherboard
Hackintosh
CPU
i7 950 3.2Ghz
Graphics
AMD Radeon HD 6780, 1024MB
Mac
  1. MacBook
  2. Mac mini
  3. Mac Pro
Classic Mac
  1. Apple
  2. iMac
  3. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Successfully updated to 10.8.2

GA-X58A-UD3R r2.0
OCZ Vertex 3 MAXIOPS 240GB over SATA 3.0
USB 3.0 work via CalDigit Drivers (via Multibeast)
Core i7-950 3.20 GHz
24GB RAM OCZ 1333
AMD Radeon HD 6870, 1GB RAM

Seems a long way around, but it works:
Clone HDD, Use Multibeast to install Chimera onto backup drive
Boot from Cloned Drive and download 10.8.2 Combo update from Apple
Run Multibeast 5.0.2 using User DSDT to update FakeSMC and FakeSMC Plugins (Uncheck NVIDIA GeForce Plugin) to Original Drive
When complete, Navigate to System/Library/Extensions/FakeSMC.kext ->Right Click -> Show Package Contents -> Contents/Plugins and delete OemSMBios.kext (enter password)
When completed, Run Combo Update
When complete you should be able to successfully boot you Original Drive with no problems
I had to run Multibeast 5.0.2 to get my audio back

Good Luck

EDIT: Looks like USB 3.0 is Still not working, but at least is shows up in system information and does not crash the system.
 
Joined
Jan 27, 2011
Messages
10
Motherboard
EVGA x58 3 Way SLi Classified
CPU
Core i7 920
Graphics
GEFORCE 8800 GTS
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
I updated on the following equipment with no problems except for having to rollback to the old audio from 10.7.4 in Multibeast before restart:

EVGA x58 3 Way SLi Classified Motherboard
Intel Core i7 920 Processor
12 GB Corsair Dominator 1600 MHz RAM
XFX Geforce 8800 GTS 640 MB Video Card
500 GB Seagate Barricuda Hard Drive

Everything was fine when I rebooted after installing the update except my sound didn't work. All I had to do to fix that was run Multibeast to rollback to the old 10.7.4 audio file for the Realtek 889 Series. Now I'm running 10.8.2 on the above listed equipment and it's rock solid!
 
Joined
May 9, 2011
Messages
49
Motherboard
Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 • Mac OS X 10.8.4
CPU
Core i7 2600k
Graphics
HD3000
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Article: OS X 10.8.2 Update

I installed from the Combo Updater but received a "Installation Failed" message at the end of the installer.

I rebooted in verbose mode, got stuck at the OemSMBIOS error.

I booted into my backup disk and copied my 10.8.1 AppleHDA.kext and AppleACPIPlatform.kext from /System/Library/Extensions as per cheetaa's suggestion and rebooted.

I did not delete OemSMBIOS.kext

Everything seems to work just fine now.

I do not use the built-in audio interface, so I have not tested that.
 
Joined
Sep 22, 2011
Messages
2
Motherboard
Gigabyte Z170-HD3 Rev. 1.0
CPU
Intel Core i5-6400
Graphics
Nvidia GeForce GTX 750 2GB
Mobile Phone
  1. iOS
Article: OS X 10.8.2 Update

Worked for me after remove OemSMBIOS.kext in FakeSMC and Disable Intel VT-D Support in BIOS. Re-Applied Audio Patch (HDA Enabler and patched AppleHDA). Graphics works oob, NEC RENESAS USB 3.0 now works perfectly with this kext http://www.osx86.net/downloads.php?do=file&id=3187 (you need to remove MultiBeast USB3 kexts before). Updated with combo from 10.8.1.

MSI P67A-C43 (B3), Intel Core-i5 2500K, 16GB DDR3 Memory, Realtek ALC892 HD Audio, AMD HD4870 1GB XFX.
 
Joined
Jun 9, 2012
Messages
14
Successfully updated using the built in App Store updater.


GA-Z77X-UD5H
Intel Core i5 3570K
Intel HD Graphics 4000 512 MB
16Gb (x4 4Gb) Corsair Vengeance DDR3 1600Mhz RAM
Kingston HyperX SSD
 
Joined
Apr 11, 2012
Messages
7
Motherboard
OS X 10.8.1
CPU
3.43 Ghz Intel Core i7
Graphics
GeForce GTX 550 Ti
Mac
  1. Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Article: OS X 10.8.2 Update

Successful update using built in updater. Config:

Gigabyte Z77X-UD5H
Core i7 3770k
16GB DDR3 G-Skill Sniper 1866MHZ
GTX 560Ti AMP! 1GB
4X2TB Seagate Barracuda 7200RPM HDD RAID 10 Configuration
Tp-Link WDN 4800 Wifi PCI Express Card

Hey brunomotter, I was wondering if you could help me out. I have the same motherboard and processor that you have and yet 10.8.2 doesn't work for me. Can you tell me you BIOS setup and what you did to get it work. I tried the basic way to set it up, with the unibeast but it fails to boot so I can install MultiBeast.

Thanks a bunch!

My Specs are:

Z77X-UD5H with Bios version F14
i7-3770 at 3.4Ghz
GTX 550i 2GB
 
Joined
Jan 7, 2012
Messages
21
Motherboard
GA-Z270N-GAMING 5
CPU
i7-7700K
Graphics
NVIDIA GeForce GTX 760 1024 MB
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
  4. Mac Pro
Classic Mac
  1. PowerBook
  2. SE
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
I have the GA-Z77MX-D3H TH motherboard. Make sure your "VT-d" setting in BIOS is disabled before upgrading. Once I set this to disabled the upgrade went perfectly.
 
Joined
May 19, 2011
Messages
1
Motherboard
Gigabyte P35-DS4
CPU
Q6600
Graphics
Radeon 5800
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Article: OS X 10.8.2 Update

Mine just stops att the white screen with the Apple logo. I use GraphicsEnabler=No usually, but i cant set it to No as my keyboard does not work in the MultiBeast boot screen (Works in Bios though).

What to do? Please help :(

Enable USB keyboard and mouse in BIOS. then it should work at boot screen
 
Status
Not open for further replies.
Top