OS X 10.11.6 Update

Discussion in 'OS X Updates' started by tonymacx86, Jul 18, 2016.

  1. MacSimizeDenver

    MacSimizeDenver

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    4
    Mobo:
    HP Compaq 8100 Elite CMT
    CPU:
    i5 -750 2,66GHz
    Graphics:
    Nvidia NVS 300
    Mac:
    MacBook
    Classic Mac:
    iBook, iMac, LC, Performa, Power Mac, PowerBook, SE
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    Feb 10, 2017 at 8:56 PM #371
    MacSimizeDenver

    MacSimizeDenver

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    4
    Mobo:
    HP Compaq 8100 Elite CMT
    CPU:
    i5 -750 2,66GHz
    Graphics:
    Nvidia NVS 300
    Mac:
    MacBook
    Classic Mac:
    iBook, iMac, LC, Performa, Power Mac, PowerBook, SE
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    Nah, come on. Really? What kind of thing or private war is this? Not really friendly nor helpful, to be honest. At least you could say where else I should turn to. Because as you may read I had no chance to use Clover at all.
     
  2. feartech

    feartech Moderator

    Joined:
    Aug 3, 2013
    Messages:
    3,011
    Mobo:
    Asus N752V Clover UEFI
    CPU:
    i7-6700HQ / HM170
    Graphics:
    Intel HD530 + GTX 950m 1920 x 1080
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    Feb 10, 2017 at 10:07 PM #372
    feartech

    feartech Moderator

    Joined:
    Aug 3, 2013
    Messages:
    3,011
    Mobo:
    Asus N752V Clover UEFI
    CPU:
    i7-6700HQ / HM170
    Graphics:
    Intel HD530 + GTX 950m 1920 x 1080
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    How do you expect to get support for software that isn't used here?
     
  3. P1LGRIM

    P1LGRIM Moderator

    Joined:
    Mar 2, 2012
    Messages:
    12,141
    Mobo:
    Lenovo ThinkStation p300 ⌘
    CPU:
    Intel i5-4570 3.2 GHz
    Graphics:
    GeForce GT 740 2047 MB
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Feb 10, 2017 at 10:36 PM #373
    P1LGRIM

    P1LGRIM Moderator

    Joined:
    Mar 2, 2012
    Messages:
    12,141
    Mobo:
    Lenovo ThinkStation p300 ⌘
    CPU:
    Intel i5-4570 3.2 GHz
    Graphics:
    GeForce GT 740 2047 MB
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
     
    AlphaFox and feartech like this.
  4. AlphaFox

    AlphaFox

    Joined:
    May 30, 2016
    Messages:
    559
    Mac:
    iMac, MacBook Air
    Classic Mac:
    512K
    Mobile Phone:
    iOS
    Feb 12, 2017 at 12:43 AM #374
    AlphaFox

    AlphaFox

    Joined:
    May 30, 2016
    Messages:
    559
    Mac:
    iMac, MacBook Air
    Classic Mac:
    512K
    Mobile Phone:
    iOS
    Everyone here uses clover, I'm sure someone could help you with it. It should be able to work with any configuration. a lot of the posters in here don't speak good English and can post things that seem rude but they aren't intended that way.
     
    MacSimizeDenver likes this.
  5. bel3atar

    bel3atar

    Joined:
    Dec 18, 2015
    Messages:
    29
    Mobo:
    HP EliteBook 850 G3 (Clover)
    CPU:
    Intel Core i7 6500U
    Graphics:
    Intel 520 (1920x1080)
    Apr 3, 2017 at 3:38 PM #375
    bel3atar

    bel3atar

    Joined:
    Dec 18, 2015
    Messages:
    29
    Mobo:
    HP EliteBook 850 G3 (Clover)
    CPU:
    Intel Core i7 6500U
    Graphics:
    Intel 520 (1920x1080)
    is it possible to create a bootable USB of 10.11.6 instead of just 10.11?
     
  6. nimernimer

    nimernimer

    Joined:
    Jul 30, 2016
    Messages:
    59
    Mac:
    iMac, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini, Mac Pro
    Classic Mac:
    Performa, Portable, Power Mac, PowerBook, Quadra, Xserve
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    Apr 3, 2017 at 3:46 PM #376
    nimernimer

    nimernimer

    Joined:
    Jul 30, 2016
    Messages:
    59
    Mac:
    iMac, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini, Mac Pro
    Classic Mac:
    Performa, Portable, Power Mac, PowerBook, Quadra, Xserve
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    what makes you think its not possible
     
  7. mrmacdi

    mrmacdi Guest

    Joined:
    Messages:
    0
    Mobile Phone:
    iOS
    May 9, 2017 at 11:35 AM #377
    mrmacdi

    mrmacdi Guest

    Joined:
    Messages:
    0
    Mobile Phone:
    iOS
    Just installed 2017-001 security update on my 10.11.6, it successfully booted once, then i've changed IONetwork kext to make my Yukon LAN work again (do it after each update), replaced IOUSBHostFamily to make second USB work, system has showed a message that kexts were installed incorrectly, so I ran Kext Utility, restarted and KP on each boot :/

    P.S. After update my _external_ usb card has started to work really bad: sound distortions for system effects, playback hangs after a few seconds, then resumes - before update it was OK out-of-the-box.
     
    Last edited: May 9, 2017
  8. imaj

    imaj

    Joined:
    Oct 8, 2012
    Messages:
    71
    Mobo:
    Sabertooth X79
    CPU:
    3930k 3.2 i7
    Graphics:
    MSI Geforce GTX 680
    May 10, 2017 at 9:42 PM #378
    imaj

    imaj

    Joined:
    Oct 8, 2012
    Messages:
    71
    Mobo:
    Sabertooth X79
    CPU:
    3930k 3.2 i7
    Graphics:
    MSI Geforce GTX 680
    I upgraded to 10.11.6and am now getting the "Entering Power Save Mode" at the progress bar on startup...then screen goes black! Anyone know what I did wrong? Thank you!
     
    Last edited: May 11, 2017
  9. BreBo

    BreBo Moderator

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    5,020
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z87X-OC
    CPU:
    Intel Core i7-4770K
    Graphics:
    Asus Strix GTX 970
    May 11, 2017 at 5:39 PM #379
    BreBo

    BreBo Moderator

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    5,020
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z87X-OC
    CPU:
    Intel Core i7-4770K
    Graphics:
    Asus Strix GTX 970
    If you use the Nvidia Web Drivers you need to update them
    If you use the MacPro 6,1 or iMac 15 or iMac 17 System Definition you may need to re-apply the AGDPfix
     
  10. imaj

    imaj

    Joined:
    Oct 8, 2012
    Messages:
    71
    Mobo:
    Sabertooth X79
    CPU:
    3930k 3.2 i7
    Graphics:
    MSI Geforce GTX 680
    May 12, 2017 at 3:33 PM #380
    imaj

    imaj

    Joined:
    Oct 8, 2012
    Messages:
    71
    Mobo:
    Sabertooth X79
    CPU:
    3930k 3.2 i7
    Graphics:
    MSI Geforce GTX 680
    Since I did not do a backup! ERR!!! Is there a way I can get into my system to install? Thank you!
     

Share This Page