Contribute
Register

OS X 10.11.3 Update

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 13, 2015
Messages
44
Motherboard
Asus Maximus VIII Hero
CPU
i7-6700K
Graphics
Gigabyte GeForce 980Ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Joined
May 16, 2015
Messages
46
Motherboard
MSI Z97 PC Mate
CPU
i7-4770K
Graphics
RX 580
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. iMac
  2. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Everything went successfully with an AsRock Z97M Pro4, Realtek audio from Multibeast, Trim from TrimEnabler, iMessage and Handoff working great! USB3 untested as of now.

Had to start 970 with nv_disable=1 when the update restarted, install of web drivers went fine also.
 
Joined
Jul 30, 2014
Messages
233
Motherboard
GA-Z97X-UD5H-BK (Clover)
CPU
4790k
Graphics
Gigabyte GTX 970 G1 Gaming
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Went from 10.10.5 to 10.11.2 then upgraded to 10.11.3 through MAS.

As instructions for Clover 10.10.x to 10.11.x just had to install FakeSMC.kext to my 10.11 folder and add the two SIP values to config.plist. Had to reinstall audio using Toldea's cloverALC command and everything is working perfectly!

:headbang:
 
Joined
Jul 1, 2013
Messages
6
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Update completed no issues here. MSI Z170A M7 Skylake :D

Screen Shot 2016-01-20 at 21.34.07.png
 
Joined
Oct 22, 2015
Messages
19
Motherboard
GA-Z97X-UD3H, Bios F9
CPU
i7-4790K
Graphics
EVGA Geforce GTX 750 SC with 2Gb GDDR5 (display port)
Mac
  1. iMac
Classic Mac
  1. Apple
  2. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
Standard update via app store worked like a charm. On reboot, nvidia driver popup was presented with driver update (346.03.05f1). After reboot again, system proved fully functional including sound, trim, etc.:)
 
Joined
Jan 20, 2014
Messages
30
Motherboard
Gigabyte Z97X-UD3H-BK
CPU
i7 4790k
Graphics
GTX 960
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Updated through AppStore, updated web driver, re-apply fix for mp 6,1 sysdef (black screen at startup-nvidia-) all checks good!!! Sound, trim, usb 3.0, sleep/wake and audio after sleep all still working! All in all pretty smooth update!!!!:clap:
 
Joined
Nov 25, 2014
Messages
15
Motherboard
MSI Z170
CPU
i5-6600K
Graphics
GTX 970
Mac
  1. iMac
I updated from the App Store. When it restarted it when to OS X Default Graphics Drivers but NVidia notified me that a new driver was available and I installed and works perfect.
 
Joined
Mar 15, 2012
Messages
85
Motherboard
GIGABYTE Z370 AORUS Ultra Gaming
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580
I got your PM, but can't reply, I don't have enough posts.... Here is what I was replying with

Elite2k said:
Hi i have a MB that uses the Etron chipset how did u get usb 3.0 working in El Capitan ?? please let me know thanks

I haven't upgraded yet, I had replied to this post (#32)....

Quote Originally Posted by alenchev View Post
Update through app store. Good update. USB 3.0 work again on Etron EJ168 chip (GA-Z68XP-UD4).

I take it the update did not get the USB 3.0 to working for you? I may try to upgrade tonight, If USB 3.0 starts working I will let you know. Right now for me I have a USB 3.0 1tb passport drive that works, but oddly, none of my 3.0 flash drives work

If mine starts to work I will post in this thread.
 
Joined
Dec 21, 2013
Messages
59
Motherboard
Gigabyte Designare Z390
CPU
i9-9900K
Graphics
RX5700 XT
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac Pro
Classic Mac
  1. Plus
Mobile Phone
  1. iOS
Update completed and no issues from App store.
Z87x Oc force and I7 4790K, under clover.
 
Joined
Mar 13, 2015
Messages
53
Motherboard
Gigabyte GA-Z170MX-Gaming 5
CPU
i7-6700K
Graphics
GTX 970
Mobile Phone
  1. iOS
Everything wen't smoothly from the MAS.

Backed up with SuperDuper and ran update.

Had to reinstall AppleHDA.kext for sound on my ALC892 and wait for NVidia to update webdrivers.

All great now.
Thanks Tony!
 
Status
Not open for further replies.
Top