Contribute
Register

OS X 10.11.3 Update

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 29, 2015
Messages
14
Motherboard
Dell xps-13 9343
CPU
i7-5500u
Graphics
intel HD 5500
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I have update issue by use app store ,
I click the app store 's reboot button ,the system just like normal reboot , nothing special thing or screen display happend, after the reboot the system still 10.11.1
my computer is dell xps 13 9343 i7 5500U broadwell clover v3320 win10 + osx ,
I use the combine update
this is error log:
Cannot create product directory for _ManualUpdate
SoftwareUpdate: Could not register distribution for adoption at /var/folders/zz/zyxvpxvq6csfxvn_n00000s0000068/C/com.apple.SoftwareUpdate/localhost/AdoptedManual/OSXUpdCombo10.11.3.pkg
ManualAdoption: Error adopting /Volumes/OS X El Capitan Update/OSXUpdCombo10.11.3.pkg: Error Domain=NSCocoaErrorDomain Code=513
Failed to adopt update: (null)
Displaying 'Install Failed' UI.
'Install Failed' UI displayed message:''.
 
Joined
Oct 5, 2011
Messages
93
Motherboard
I still didn't read
CPU
the RULES
Graphics
so ignore me
Mac
  1. Mac mini
Mobile Phone
  1. iOS
HP 4530s clover, no issues.
 
Joined
Jul 14, 2011
Messages
17
Motherboard
10.11 / 10.10.5
CPU
i7-3770 Ivy Bridge / i7-2600K Sandy Bridge
Graphics
nVidia GTX560Ti / nVidia GTX560Ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Other
Update didn't work for me.

I've tried update trough App Store, but after update system is slow and I can't start most of Applications (Mail, Chrome, Terminal...) with "damaged or incomplete" error.

:(
 
Joined
Dec 14, 2013
Messages
84
Motherboard
Asus ROG Strix Z390-E
CPU
i7-8700K
Graphics
Vega 64 LE
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Successfully updated from 10.11.2 from the App Store.

Notes: Screen went totally black on me after about 5 minutes and never came back. I let it sit for about 30 minutes that way (fans were running full blast) then just decided to do a hard restart. Booted right up into 10.11.3, and everything works perfectly. iMessage, USB 3.0, audio after sleep... everything works as it did before.

Can't explain the black screen, but glad it worked anyway. Probably related to my AMD GPU.
 
Joined
Dec 6, 2015
Messages
10
Motherboard
asrock h97m pro4
CPU
i5-4690
Graphics
evga gt 740 sc ss
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
Mobile Phone
  1. Android
Successfully updated, NVidia drivers were an issue.

Install, reboot, the spinny got stuck.
Reset, got spinny (not stuck) but repeated spinny and black blink between.
Reset again, used nv_disable=1, booted up fine.
Installed newest NVidia drivers via the system preferences, reboot.
(haven't done the reboot yet but I expect it will be normal after that.)
 
Joined
Aug 5, 2013
Messages
649
Motherboard
Gigabyte Z97N-Wifi
CPU
i7-4790K
Graphics
HD4600
I use the combine update
this is error log:
Cannot create product directory for _ManualUpdate
SoftwareUpdate: Could not register distribution for adoption at /var/folders/zz/zyxvpxvq6csfxvn_n00000s0000068/C/com.apple.SoftwareUpdate/localhost/AdoptedManual/OSXUpdCombo10.11.3.pkg
ManualAdoption: Error adopting /Volumes/OS X El Capitan Update/OSXUpdCombo10.11.3.pkg: Error Domain=NSCocoaErrorDomain Code=513
Failed to adopt update: (null)
Displaying 'Install Failed' UI.
'Install Failed' UI displayed message:''.


same issue for me with my Dell Precision 5810. Had no problems updating from 10.11.1 to 10.11.2
 
Joined
Oct 21, 2015
Messages
83
Motherboard
HP Pavilion x360 m3-u103dx
CPU
i5-7200U
Graphics
HD620
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Updated successfully to 10.11.3 without any issues.
 
Joined
Jun 23, 2013
Messages
7
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I updated from the App Store without having to use nv_disable=1. Instead, I switched it to the OS X driver through the nVidia control panel, and then started the update.
 
Joined
Dec 1, 2013
Messages
48
Motherboard
GA-Z87X-UD3H
CPU
I7-4770K
Graphics
None At The Moment
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
updated directly from app store...everything worked just like it was before...shut the system off...went to bed...got home tonight, started it up...it has very low volume....
 
Status
Not open for further replies.
Top