Contribute
Register

OS X 10.11.1 Update

Status
Not open for further replies.
Joined
Jan 22, 2011
Messages
32
Motherboard
ASUS SABERTOOTH Z97 MARK 2
CPU
Intel CORE i7-4790K 4.0 GHZ
Graphics
Sapphire Radeon RX 590 8 GB
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
I update and everything works perfect!!!!

What i do??

1-I downloaded OS 10.11.1 Update
2-I downloaded Nvidia web driver 346.03.03f01 (to my Geforce GTX 970)
3-I installed the OS 10.11.1 Update
4-reset
5-I added on Clover boot Flags: cpus=1, nv_disable=1 to start
6-I installed Nvidia web driver 346.03.03f01 (to my Geforce GTX 970)
7-I rebooted and ready, without any problem

Sound works, network works, usb 2 works , USB 3 works, HDMI works.

Thanks Tony.
 
Joined
Mar 8, 2015
Messages
39
Motherboard
Yosemite
CPU
Intel I5 4690
Graphics
Gigabyte GeForce GTX 750
Mac
  1. MacBook Air
  2. Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Installed Update itself without issues. But NVidia web driver refuses to work. Its installed and updated, but it's always set to "OSX default". Can not change it, it jumps back after restart. So my screen is flickering at every animation and laggy system. :|


Screen Shot 2015-10-26 at 10.16.33.pngScreen Shot 2015-10-26 at 10.16.40.png

What can I do?
 
Joined
Jun 26, 2014
Messages
1
Motherboard
Z390
CPU
i9900k
Graphics
IGX
Hi guys,

I still have a problem with network.

It worked before update but now I cannot get address through DHCP. Even manual setup not work even in SysPref shows I am connected, I cannot reach even local devices. I checked router and it gets DHCP request and it is offering IP address to OSX but nothing happening at OSX side, still getting address from 169.254.x.x pool. I tried re-applying AppleIntelE1000e kext, re-download other version, reboot without and then with kext. I tried what works to guys in this tread also but not luck.

Battling with it two days so any idea or anything is appreciated.

Thanks,
Pearlus
 
Joined
Sep 24, 2015
Messages
30
Motherboard
Gigabyte GA-Z97X-UD5H Intel Z97
CPU
Intel i7-4790K
Graphics
Gigabyte GeForce GTX 970
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I installed the 10.11.1 update also from App Store. Everything went well but I lost audio and the front USB 3.0 slots won't work. I installed El Capitan 10.11 as presented in the tonymacx86 El Capitan installion guide BUT I didn't install the audio kext. I installed from Multibeast Yosemite edition the AppleHDA-1150.pkg. Audio worked fine untill this update even when woke up from sleep. How can I get the front USB 3.0 and audio to work? I'm using Clover version 3292. I also want to inform that I'm new to hackintosh, not new to mac. And at last, should the Clover Configurator be found in the System Preferences?
 
Joined
Oct 13, 2015
Messages
11
Motherboard
MSI z170 gamer pro
CPU
i7 6700k
Graphics
MSI GTX 970
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Hello

i donwnloaded the full installer from the applestore and made a bootdrive with Unibeast. Clover starts, after choosing to boot the OS X it will end quite quickly with a no access sign.

No Installation yet running on my msi z170a with skylake i7 6700k.
It was the same screen I had in the first el capitan atempt where it ends up.
So not sure if it's chip set or cpu not supported, or if it's some other problem.

Also I did not find the "load optimized defaults' in the msi bios as recommended for previous msi boards.
I did set the nv_disable=1 in the boot arguments.
 
Joined
Sep 24, 2015
Messages
30
Motherboard
Gigabyte GA-Z97X-UD5H Intel Z97
CPU
Intel i7-4790K
Graphics
Gigabyte GeForce GTX 970
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Updated thru app store ok - did not lose sound (ALC1150) or USB3 functionality. Original installation was clean install via clover (3270) and patched for USB3.

Gigabyte GA-Z97X-UD5H; i7-4790K; PNY GTX 760

What could cause audio and front USB3 loss on my build? I see we have same mb and cpu.
 
Joined
Apr 8, 2014
Messages
44
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-UD3H
CPU
Intel Core i7-4770K 3.5Ghz
Graphics
Gigabyte GeForce GTX 650 OC 2GB GDDR5
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
My system is updated succesfully.
Updated via Apple Store like a Mac. No kexts needed. All works fine, trim, audio, graphic card, USB3.0....
Only one restart during update.

First time using Clover, is easier than Multibeast.
 
Status
Not open for further replies.
Top