Contribute
Register

OS X 10.10.3 Update

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 16, 2014
Messages
321
Motherboard
ASUS Z370M Plus II 0411
CPU
i5-9600K
Graphics
RX 580
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
  3. Mac Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Does anyone know where to download NV drivers for a EVGA 750 Ti card (Hack 10.10, Haswell i5, Z97), as mentioned by diamondknight9?

NVidia Tech Support told me that OS X drivers would not work with 750 Ti cards - are they correct or covering their ar..s?

Thanks in advance for any help on this.
 
Joined
Oct 22, 2012
Messages
86
Motherboard
ASUS Z170 A
CPU
i7 6700k
Graphics
dual GTX 760
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
Schermata 2015-04-08 alle 23.27.41.jpg

everything ok! here my specs --> http://www.tonymacx86.com/user-buil...-gtx-760-16gb-ram-2133-ssd-drive-840-pro.html
 
Joined
Jul 25, 2012
Messages
38
Motherboard
Z68X-UD4
CPU
2500k
Graphics
560TI-Hawk
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
I can not boot with Chimera. :cry: Just with Clover (from USB Stick) and with flags: dart=0, kext-dev-mode=1, -v

Any help to fix Chimera? Thanks!!!

Z68XP-UD4, i5 2500k, 560-Ti

EDIT: I changed to iMac 13,1 from Mac Pro 6,1 and it works!

 
Joined
Jun 13, 2014
Messages
8
Motherboard
GA-H81N
CPU
i3-4330
Graphics
GTX 750
Mac
  1. Mac mini
Mobile Phone
  1. Android
Just tried the following for TRIM and worked:

Code:
sudo perl -pi -e 's|\x00\x41\x50\x50\x4c\x45\x20\x53\x53\x44\x00|\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00|' /System/Library/Extensions/IOAHCIFamily.kext/Contents/PlugIns/IOAHCIBlockStorage.kext/Contents/MacOS/IOAHCIBlockStorage

sudo touch /System/Library/Extensions

On my Gig GA-H81 N board with I3-4330 all went well, im using Clover and all i needed to fix was Audio and the above TRIM fix which work superbly , verry happy , Thanks :)

==PEACE==
 
Joined
Aug 17, 2012
Messages
475
Motherboard
GA-Z77X-UD5H
CPU
i5-3570K
Graphics
RX 570
Mac
  1. MacBook
Mobile Phone
  1. iOS
Having the same problem here with GTX 660Ti and Clover. Black screen (no signal) after restart :banghead:
Edit: I was able to boot with nv_disable=1 but now my monitor isn't recognized properly and is running on a low resolution.

I don't think it is the Graphic Card, I am using the same Card like you and I have no issues.
 
Joined
Jun 10, 2011
Messages
28
Motherboard
Ga-X79-UD3 PM-mod
CPU
E5-1650 V2
Graphics
GTX 660
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Having the same problem here with GTX 660Ti and Clover. Black screen (no signal) after restart :banghead:
Edit: I was able to boot with nv_disable=1 but now my monitor isn't recognized properly and is running on a low resolution.

Something is wrong with macpro6.1. Change to macpro5.1 or different one
 
Joined
Aug 11, 2012
Messages
34
Motherboard
AsRock Z97E-ITX/AC
CPU
Intel Core i3-4370
Graphics
HD4600
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Everything is fine, just upgraded to 10.10.3, installed beta Nvidia driver and GTX970 now fully functional.
I just had to reinstall audio and trim. :thumbup:

i'm on Clover.
 
Joined
Mar 16, 2012
Messages
36
Motherboard
GA-Z77-DS3H v. 1.0
CPU
Core i7 3700
Graphics
Radeon 7870
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Strangely enough the update went through after time machine restore. I started the update right after bootup with the unibeast stick, so maybe my chimera settings caused the freeze I experienced. For now the system seems to run fine. Gotta try out the photos app later on. I'm not all that hasty as I already tried the beta on my macbook pro retina.
 
Joined
Oct 19, 2012
Messages
61
Motherboard
Asrock z87 Extreme3
CPU
i7-4770K
Graphics
GTX 660
Mobile Phone
  1. Android
Notebook:

- i3 3217u
- Intel HD4000
- RAM 4Gb DDR3
- SSD 250Gb

Bootloader: Chameleon

All good, no kext needed, but TRIM is OFF
 
Status
Not open for further replies.
Top