Contribute
Register

OS X 10.10.2 Update

Joined
Feb 5, 2013
Messages
949
Motherboard
Asus X299 WS Sage
CPU
i9-7980XE
Graphics
Radeon VII
Mac
iMac, Mac Pro
No, I wasn't. Still not working. I don't know what the problem is at this point. I think it's related to the Video display, but not sure.d

Well, that was kind of painful......

Upgrade from 10.10.1 to 10.10.2 with new security patch

So, I have a GTX 980 so mine was kind of complicated.

1. Change to the OSX driver
2. Repair permissions
3. Download the absolute LATEST NVidia web drivers: WebDriver-343.02.02f04.
4. Change the system def from imac 14,2 to mac pro 3,1
5. Reboot using -x -nv_disable=1 kext-dev-mode=1 ncpi=0x3000
6. Login, repair permissions and apply the combo update for 10.10.2.
7. Reboot using -x, etc.
8. Login, repair permissions and apply the security update
9. Change the info.plist for NVidia to 14C1514, via this post: http://www.tonymacx86.com/graphics/159885-security-update-2015-003-breaks-nvidia-web-driver-again.html
10. Reboot using -x only, repair permissions
11. Reboot again, login and change NVidia web driver from OSX to NVidia drivers
12. Reboot again, login, repair permissions
13. Change system def back to imac14,2
14 Reboot again, and finally done.
 
Joined
Nov 4, 2012
Messages
1
Motherboard
Yosemite
CPU
Core I5
Graphics
GTX 660
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Hi everybody !

Could someone upload the original/genuine darwin kernel 14.1.0 of the 10.10.2 update so i can patch it ?

It's the only way i can get my 10.10.2 working since i erased the original for a 10.10.x working patched kernel (Haswell early reboot problem) with no success. Predictable. :yawn:

Edit: It's okay i used pacifist to extract it from the update.
 
Joined
Feb 6, 2015
Messages
47
Motherboard
Gigabyte ga-z97x-ud5h
CPU
Intel core i7-4790k
Graphics
Gigabyte Gtx 760
Mac
Mac Pro
Classic Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
Update from Appstore! No problem for me!
Z97x ud5h
Gigabyte gtx 760
i7 4790k
 
Joined
Sep 26, 2013
Messages
30
Motherboard
Z87X-OC
CPU
i5 4670k
Graphics
GTX - 760 TF 2GD5 /OC
Mobile Phone
iOS, Other
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]Hi I have the following system !!!![/COLOR]
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]Gigabyte Z87-X oc [/COLOR][COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]GeForce GTX 760[/COLOR]
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]Intel i5-4670K [/COLOR]
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]Yosemite Os x 10.10.2 [/COLOR]
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]My problem is that after some time off the computer , I've noticed that when I open a picture and zoom in zoom out do then the system is disabled !!! Is there any way to figure out what is going on that is the problem !!! :banghead::banghead::banghead::banghead:[/COLOR]
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)] [/COLOR]
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]
[/COLOR]
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)][/COLOR]
 
Joined
Apr 15, 2015
Messages
1
Motherboard
Mac OSX 10.10.2
CPU
i7-4970k 4.0Ghz
Graphics
EVGA GTX 750 Ti SC
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Hello, I am new to this forum and new to Hackintosh.

I am not new to building computers, and I'm actually a professional electrical engineer.

This is my first attempt at a Hackintosh build, and I tried to follow the Stork/Hector guide to get my GTX 750 Ti up to date with 10.10.2.

A little background: I built a PC and got bored with it, and wanted to throw Mac OSX on it (similar to many people in this forum).

OS: Yosemite 10.10.2
Mobo: ASUS B85M-E/CSM
CPU: i7-4970k
RAM: Corsair Vengeance 16 GB
Video: EVGA GTX 750 Ti SC

I have successfully utilized clover to boot Yosemite. I can succesfully boot Yosemite, although there are a lot of problems. Smooth mouse scrolling, video tearing, no sound, no internet. I have attempted to follow Stork's guide to update my drivers, but it keeps saying that my hardware is not supported. I feel like I need to use a version for 10.10.2 that has no hardware check. I installed the "Combo" update, and that actually changed my resolution to the correct res (1080p). Any help please? Also, I need to manually update the boot args with nv_disable=1 for it boot. Is there a way I can permanently implement this command?
 
Joined
Oct 3, 2012
Messages
4
Motherboard
P8H61M-LE
CPU
I5-2500
Graphics
MSI GTX 770 2GB OC
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Install it from the appstore and everything work perfectly...didnt have to reinstall any off my drivers
Hello I'm Matt and I'm trying to install 10.10/10.10.3 on my pc that has similar (almost) specs as yours:

Mobo: P8H61M LE
CPU: I5-2500
RAM: Kingston 8GB DDR3 1333mhz
VGA: MSI GTX 770 2GB OC
Network: Mobo's Ethernet

I was wondering if you could help me to setup the machine because I've tried several times with no results:banghead::banghead:. Could you guide me step by step to setup the BIOS, Multibeast, Boot flags etc. etc. for Yosemite?Please?

Thanks for your time...
 
Last edited:
Joined
Jul 23, 2015
Messages
11
Motherboard
ASUS Z97-A
CPU
Intel i7-4790k
Graphics
EVGA 1080 FTW
Updated from Mac App Store and now my R9 290 works like when I just installed Yosemite: bad. Tried installing kexts again and that clover fakeid + inject ati config but still doesn't work.

Did you ever get your 290 working on 10.11.2? I'm having trouble making mine work as well, considering just going back to 10.11.1 :/
 
Top