Contribute
Register

OS X 10.10.2 Update

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 21, 2011
Messages
27
Motherboard
Gigabyte GA-EP45-DS3
CPU
Q9550
Graphics
GT640
I read that this Update also fixes the wake every 2 hours which occured since Yosemite. Can anyone confirm this?
I kept using rock solid Mavericks cause of this "issue"/feature.
 
Joined
Jan 4, 2011
Messages
617
Motherboard
Asus Z170 Hero VIII
CPU
i7-6700K OC @4.6GHz
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
I read that this Update also fixes the wake every 2 hours which occured since Yosemite. Can anyone confirm this?
I kept using rock solid Mavericks cause of this "issue"/feature.

I had random wakes during sleep in 10.10.1 when testing overnight.

Tested 10.10.2 last night and it worked flawlessly. Fingers crossed it wasn't l'luck' and will do so again tonight :¬)

Looking good though!
 
Joined
Aug 21, 2011
Messages
27
Motherboard
Gigabyte GA-EP45-DS3
CPU
Q9550
Graphics
GT640
Fine :)
Way to go now for me. RTC Wake 12 times a day was a no-go.
 
Joined
Dec 5, 2013
Messages
178
Motherboard
Z97X-UD5H
CPU
i5 4690
Graphics
GTX 760
Mac
  1. MacBook
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Well, not that smooth for me in the end. I tried to apply iOS update, and my computer crash every time at the end of preparing the update. But my phone is in update mode, so it just display an iTunes logo and a cable asking for me to plug it in computer.

Tried 8 times, every time the progress bar reach the end in iTunes, computer freeze and I have to restart. So I'm a little stuck with a non working phone right now :thumbdown:

Sync was working flawlessly in 10.10.1

[edit] after 12th time, it worked ! had to reinstall everything, luckily I backed up the iPhone in iTunes just before updating, but this was really scary. I don't know at all what happened and why it worked in the end ...
 
Joined
Jan 12, 2015
Messages
2
CPU
i7 4770k
Graphics
HD4600
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Please show me: How to activate HD4600 HDMI audio on Yosemite 10.10.2
 

trs96

Moderator
Joined
Jul 30, 2012
Messages
23,312
Motherboard
GA-Z97X-UD3H-BK
CPU
i5-4690K
Graphics
HD4600 / RX 570
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Mobile Phone
  1. Android
Joined
Oct 17, 2010
Messages
29
Motherboard
Gigabyte Z490 VISION D
CPU
Intel Core i7 10700K
Graphics
AMD RADEON RX 580 8GB
Mac
  1. MacBook Air
  2. Mac mini
Mobile Phone
  1. iOS
So, I was able to update everything properly; I'm using Clover, so everything went smoothly outside of having to redo the audio patch.

But now Clover is ignoring my Timeout=0 setting. I don't understand it! If I boot, it always shows the Clover GUI wether I want it to or not. The hard drive name is still correct... I tried enabling Fast boot but when I booted up it gave me a weird blue screen with three boot options. Did I mess something up? I even reverted to an older config.plist file to see if that would help but no dice. Did anyone else have this issue doing the update?

Hi!

I do have the same issue since a Clover update in 10.10.0. Still I can't fix it, reinstall all the clover configurations, even I have tried using another theme, still I do have that blue screen and no Timeout=0, it seems that do not load the Theme nor the timeout.

I didn't find any fix yet.

Roy
 
Joined
Apr 6, 2012
Messages
8
Motherboard
Z97M-Plus, UX305
CPU
i7 4790K
Graphics
GTX 970
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
Update went really smoothly until I forgot to pull my 970 after reboot. It never reboots with it installed. I always forget to do that.
 
Joined
May 23, 2014
Messages
62
Motherboard
ASUS Z97-A
CPU
i7-4790K
Graphics
GTX 970
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Have you tried nv_disable=1 boot flag just to get you in then you can install the updated nvidia web drivers? You can then remove the flag once everything is installed. I had the same video card and I had to do just that for Yosemite. Hope it helps! :)
 
Status
Not open for further replies.
Top