Contribute
Register

[Operation check] Big Sur Beta Dell Optiplex 7050 Micro Opencore6.0

Joined
Oct 1, 2012
Messages
42
Motherboard
Gigabyte H370-HD3
CPU
9700K
Graphics
IGPU 630
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
7050 Micro

UNADJUSTEDNONRAW_mini_2303.jpg


CPU: intel core i7-7700​
MEM: DDR4 2666MHz 16GBx2 32GB​
HDD: SAMSUNG SSD 970 EVO M.2 Series 256GB​
Built-in audio: Realtek HDA codec ALC255​
Built-in network: Intel ~ i219-V Gigabit Ethernet LAN​
Internal graphic: intel HD graphic 630​
BIOS: 1.13.5​
WIFI & BT: DW1560​
change card;Intel® Dual-Band Wireless-AC 8265 Wi-Fi + BT 4.2 )​

Big Sur Beta Download

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2302.jpg

Hacintosh Mojave 10.14.6
H370-HD3 9700K iGPU 16GB.

I need a Mac, I operated with My hacintosh
Download Big sure beta version after registering with Apple

Created a USB


 Disk Utility :Erase

   Change Name is USB.

 Terminal:

sudo /Applications/Install\ macOS\ Big\ Sur\ Beta.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/USB --applicationpath /Applications/Install\ macOS\ Big\ Sur\ Beta.app --no interaction​

Make Open Core EFI:​
OpenCore-0.6.0-DEBUG.zip​

EFI copy:

Change data..

 Desktop Kaby Lake
• ProperTree
• GenSMBIOS
• Sample/config.plist

Installation of 7700 series

  Put screen files in ACPI, Drivers and Kexts in config.plist

info SMBIOS iMac18,1
Type: iMac18,1​
Serial: C02Z2CZ5H7JY​
Board Serial: C02928701GUH69FFB​
SmUUID: AA043F8D-33B6-4A1A-94F7-46972AAD0607​

Sanity Checker

 https://opencore.slowgeek.com/


I referred to



procedure

Initialize HDD​
Opencore Starts with USB.​
The monitor is lost in the middle of rebooting 4 times after installation​
Since it is the worst pattern, remove the HDMI monitor terminal and insert it again to restore the screen.​
After installation, the monitor is lost during the startup of Big Sur​
This also shows the screen by inserting and removing the HDMI terminal.​

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2306.jpg

current situation
 No sound.
 I can't see wifi. BT is OK. ‥
 Replaced with a DELL1560 card. ‥
 The monitor settings include opencore materials,
 I am lost when I sleep.

 It's painful that there is no sound

enjoy
 

Attachments

  • EFI OC60 KebyLake.zip
    4.7 MB · Views: 207
Joined
Dec 11, 2012
Messages
3
Motherboard
Dell Optıplex 755
CPU
C2
Graphics
HD6670
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
For Dell 7050 audio
 

Attachments

  • 2020-09-29_01-13-52.png
    2020-09-29_01-13-52.png
    234.4 KB · Views: 125
  • 2020-09-29_13-35-26.png
    2020-09-29_13-35-26.png
    334.6 KB · Views: 120
Joined
Oct 1, 2012
Messages
42
Motherboard
Gigabyte H370-HD3
CPU
9700K
Graphics
IGPU 630
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
Thank you
I don't have it now
Yes, that's right, and my setup was a mistake.
 
Last edited:
Joined
Jul 11, 2016
Messages
18
Motherboard
Dell Optiplex 7050
CPU
i5 > Need model # > See Rules!
Graphics
HD 630
Is it safe to use the attached EFI? Did you have a chance to resolve the issues?
 
Joined
Oct 1, 2012
Messages
42
Motherboard
Gigabyte H370-HD3
CPU
9700K
Graphics
IGPU 630
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
The attached EFI is for experimentation
There was no sound in my work.
(This is a setting error, so please correct it.)
WIFI 1560 cannot be connected.
(The problem has not been identified.)
Currently, I don't have this machine at hand.
safety? The PC will not be broken.

have fun.
 
Joined
Oct 1, 2012
Messages
42
Motherboard
Gigabyte H370-HD3
CPU
9700K
Graphics
IGPU 630
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
7050 micro OC063 KebyLake Bigsur 10.11.01

IntelWiFi is running

There is no sound

The screen does not return after sleep.
 
Top