Contribute
Register

OpenCore USB Installer Error

Status
Not open for further replies.

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
25,993
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
I used the last reslease.

That´s the release: 061-96006 - 10.15.4 macOS Catalina (- Full Install -):

View attachment 465172 nº4

Could be a problem coming from Opencore? (if that´s the case, did you recommend me Clover?)
OpenCore is the future as Acidanthera team will not be supporting their kexts to work on Clover in the future

looks like you have picked the correct one in your image

try installing to internal hard drive
 
Joined
Apr 22, 2020
Messages
13
Motherboard
Fujitsu FJNB292
CPU
I5-6300U
Graphics
HD 520
OpenCore is the future as Acidanthera team will not be supporting their kexts to work on Clover in the future

looks like you have picked the correct one in your image

try installing to internal hard drive

I try it, but happens the same: Firmware Verify Error.

Any suggestion? :S
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
25,993
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
25,993
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Here you´ve got

Thanks again!!!
should not be there:
Code:
<dict>
                <key>Comment</key>
                <string></string>
                <key>Enabled</key>
                <true/>
                <key>MaxKernel</key>
                <string></string>
                <key>MinKernel</key>
                <string></string>
                <key>BundlePath</key>
                <string>AppleIntelSKLGraphicsFramebuffer.kext</string>
                <key>ExecutablePath</key>
                <string>Contents/MacOS/AppleIntelSKLGraphicsFramebuffer</string>
                <key>PlistPath</key>
                <string>Contents/Info.plist</string>
            </dict>

also your kexts and kext plugins need to be in a certain order

maybe check with my files and try and use those, make sure to use the boot files and also OpenCore.efi if you use my setup
 
Status
Not open for further replies.
Top