Contribute
Register

OpenCore Catalina NullEthernet + SSDT-RMNE: NullEthernet.kext missing

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 19, 2018
Messages
2
Motherboard
msi
CPU
i5 4460
Graphics
rx 470
OpenCore 0.5.8
Catalina 10.15.4

Intel i5 4660
AMD rx 470
MSI H81M-E33

I have attached my config.plist as well as the log file, and an image of my EFI directory

So far things are going smoothly. Without NullEthernet.kext and SSDT-RMNE.aml, I can boot without issue.

I show no eth0 device, so, following the guide, I added NullEthernet.kext and SSDT-RMNE.aml. I added the entries to config.plist (I think I did it correctly) and I am getting the following error:

OC: Image Kexts\NullEthernet.kext\Contents\MacOS\NullEthernet.kext is missing for kext NullEthernet.kext ()

I would appreciate any advise on this at all. Thanks everyone!
 

Attachments

  • config.plist
    18.2 KB · Views: 171
  • opencore-2020-05-11-150721.txt
    256 KB · Views: 162
  • EFI Tree.png
    EFI Tree.png
    34.5 KB · Views: 168
Joined
Aug 19, 2018
Messages
2
Motherboard
msi
CPU
i5 4460
Graphics
rx 470
I think I know what is wrong.

in my config.plist I added 'kext' to Contents/MacOS/NullEthernet

this file has no extension. I am checking this now.
 
Joined
Jun 24, 2020
Messages
1
Motherboard
MSI Z97G43 Gamming
CPU
I7-4770k
Graphics
GTX 1080TI
Do you have sucess to add the kext, i`m think about to make the change of Clover to Open core, but i`m afraid to have some problem.
 
Status
Not open for further replies.
Top