Nvidia Web Driver causes error

Discussion in 'Graphics' started by jorisimo, Oct 7, 2017.

  1. jorisimo

    jorisimo

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    2
    Oct 7, 2017 at 6:25 PM #1
    jorisimo

    jorisimo

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    2
    Hi guys,

    I'm currently trying to install High Sierra on my computer. I'm using a 6800k together with a GTX 1070. Without the NVidia Web Driver I have a really low (800x600) resolution on my 3440x1440 display.
    I figured I should install the nvidia driver so that I could get graphics acceleration. I went through all the common issues and came to the conclusion it was best to use iMac 14 SMBIOS. All set! (I thought).
    Turns out High Sierra will no longer boot and gives the following error: IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3
    It doesn't get stuck but repeats the error above constantly (See attached image). I can't get into my system anymore, even with nvidiaweb disabled and nv_disable=1 flag.

    Please help! IMG_5734[1].JPG
     
  2. Stork

    Stork Admin Staff Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    11,304
    Mobo:
    ASUS ROG MAXIMUS X HERO Z370
    CPU:
    i7-8700K
    Graphics:
    Sapphire RX 580 Pulse 8GB
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini, Mac Pro
    Classic Mac:
    Power Mac, PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 7, 2017 at 6:40 PM #2
    Stork

    Stork Admin Staff Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    11,304
    Mobo:
    ASUS ROG MAXIMUS X HERO Z370
    CPU:
    i7-8700K
    Graphics:
    Sapphire RX 580 Pulse 8GB
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini, Mac Pro
    Classic Mac:
    Power Mac, PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
  3. jorisimo

    jorisimo

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    2
    Oct 7, 2017 at 9:42 PM #3
    jorisimo

    jorisimo

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    2
    Stork likes this.

Share This Page