Contribute
Register

NVIDIA Releases Alternate Graphics Drivers for macOS Sierra 10.12.5 (378.05.05.15)

Stork

Admin
Staff member
Joined
Sep 21, 2010
Messages
12,539
Motherboard
ASUS ROG MAXIMUS X HERO Z370
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580
Mac
MacBook Pro, Mac mini, Mac Pro
Classic Mac
Power Mac, PowerBook
Mobile Phone
iOS
Thanks. I'll try those options. I forgot ask...any config.plist add-ins?
 
Joined
May 10, 2017
Messages
3
Motherboard
MSI
CPU
i7
Graphics
gtx1060
is it possible to run 4K@60Hz over HDMI 2.0 with this driver ? 4k@30Hz and 1080p@60Hz on an 50" monitor is absolute a nogo :(

All the adapters DP to HDMI 2.0 dont work. and i tested all of them . They can only run 4K30Hz as the original HDMI 2.0 port, too
 
Joined
Apr 3, 2011
Messages
33
Motherboard
ASUS P5G41C-M LX | Sierra 10.12.4
CPU
Intel Q9500
Graphics
MSI GTX 750 Ti 2gb
Mac
iMac
I updated to 10.12.5 last night. After reboot I was on the default drivers, and got an NVIDIA update popup so went through with that. After finishing the NVIDIA update and a reboot, my displays go black as the graphics drivers are loaded at boot. I'm not able to get any video.

Any thoughts on the cause? Is there an easy way to roll back the drivers to the previous version? I wasn't having any video problems until the OSX update.

EDIT: fixed my problem by running AGDPfix.app again.
same problem has been solved, thanx
 
Joined
Nov 25, 2012
Messages
149
Motherboard
Gigabyte z77-ds3h
CPU
3570k
Graphics
Gtx 1060 6GB Gainward Phoenix
I updated to 10.12.5 last night. After reboot I was on the default drivers, and got an NVIDIA update popup so went through with that. After finishing the NVIDIA update and a reboot, my displays go black as the graphics drivers are loaded at boot. I'm not able to get any video.

Any thoughts on the cause? Is there an easy way to roll back the drivers to the previous version? I wasn't having any video problems until the OSX update.

EDIT: fixed my problem by running AGDPfix.app again.
same problem has been solved, thanx
I have the same problem. how do you re-run agdpfix if you have blank screen?




EDIT

At boot go to clover options-> select inject nvidia
the system booted with osx default drivers. then I ran the agdpfix and now it works fine
 
Last edited:
Joined
Dec 22, 2016
Messages
28
Really? I had that happen only once under 10.12.4 but haven't had it happen since - even after updating to 10.12.5 and the latest Web Drivers. I'm using a DP cable, if that makes any difference. I'll check it again when I get home from work later.
Managed To Get It To Work! HOORAY! Basically Put The File Below Into You EFI/Clover/Drivers64UEFI, Also, I Screwed It Up First Time Round With Clover So I Just Extracted The File Instead So No One Else Would Have To Go Through The Trouble I Went Through ;/

EDIT: Also Make Sure You Have The Latest Update With Latest Web Drivers, Only Use This IF You Select Use nVidia Web Drivers But When You Restart It Goes Back To OS X Default.
 

Attachments

Joined
Apr 3, 2011
Messages
33
Motherboard
ASUS P5G41C-M LX | Sierra 10.12.4
CPU
Intel Q9500
Graphics
MSI GTX 750 Ti 2gb
Mac
iMac
I have the same problem. how do you re-run agdpfix if you have blank screen?
you can load system without nvidia drivers. just disable "use NVIDIA" option in a loader or you can just booted from flash drive with setup OS, whiout any NVIDIA settings
 
Top