Contribute
Register

NVIDIA Releases Alternate Graphics Drivers for macOS High Sierra 10.13.3 (387.10.10.10.25)

Joined
Oct 8, 2015
Messages
57
Motherboard
Gigabyte Z97x-UDH5
CPU
i5 4690K
Graphics
Gigabyte GTX 980Ti Windforce
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Joined
Mar 28, 2011
Messages
204
Motherboard
Asus Tuf X299 Mark 1
CPU
i9-7900X
Graphics
RX 5700 XT
Mobile Phone
iOS
Will it work fine from 14,2?
I do not know if it's because of the smbios, but i think it's because of for the architecture of the graphic.

in my 980 work ok but with lag in finder and gtx 680 and 640gt perfect
 
Joined
Mar 28, 2011
Messages
204
Motherboard
Asus Tuf X299 Mark 1
CPU
i9-7900X
Graphics
RX 5700 XT
Mobile Phone
iOS
This version does not let me install. It requires System Version 17D2047 instead of the D17D47 I have after updating :)
Old version is working fine!
that version has to be a modification, that distribution is for the imac pro and nvidia does not make drivers for the imac pro, since that machine brings vega and not nvidia, do not believe?

I think so, because I have to change the distribution of the drivers for one of my machines.
 
Joined
Sep 17, 2015
Messages
176
Motherboard
Asus H170 Pro Gaming
CPU
i5 6500
Graphics
GTX 1060 6GB
Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
I tried doing the same thing, but reverting it to .104 doesn't do anything. Any ideas? I've also tried .106, but doesn't look like anything actually happened also (resolution is at 1600x1200).

I had 104 working just fine before any update, so hoping to get that going again.

Also I tried to webdriver script as well.
You need to remove the web drivers first, at all. Then reboot with VESA and use the German utility to patch and install the 104
 
Joined
Dec 1, 2016
Messages
26
Motherboard
Gigabyte Z77-DS3H
CPU
i5-3570K
Graphics
RX 570
Mobile Phone
iOS
Just updated from 10.12.2 Supplemental to 13.13.3 and installed the 156 drivers (downloaded manually, NVidia control center could not connect to the server).

I am not seeing any graphic lag on my GTX 1060 and a 4K display (DisplayPort, at 60Hz). I do not use nvidiagfxfixup, lilu or any special kexts, so a similar setup as #75
 
Last edited:

pastrychef

Moderator
Joined
May 29, 2013
Messages
11,223
Motherboard
Asus ROG Strix Z370-G Gaming (Wi-Fi AC)
CPU
i9-9900K OC'd @ 5.0GHz
Graphics
Radeon VII
Mac
MacBook, Mac Pro
Classic Mac
iBook, Power Mac, PowerBook
Mobile Phone
iOS
Through all my trial and error testing, I've discovered that the latest Nvidia web drivers enabled 4K@60Hz over HDMI and audio over HDMI for me. Just wish I could figure out a fix for the lag...
 
Joined
Jul 24, 2015
Messages
2,326
Motherboard
MSI H81i
CPU
i5-4570
Graphics
RX 580
that version has to be a modification, that distribution is for the imac pro and nvidia does not make drivers for the imac pro, since that machine brings vega and not nvidia, do not believe?
It also brings thunderbolt and EGPU support...
 
Joined
Mar 14, 2017
Messages
21
Motherboard
ASUS z270g
CPU
i7 7700k
Graphics
gtx1070
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Just updated from 10.12.2 Supplemental to 13.13.3 and installed the 156 drivers (downloaded manually, NVidia control center could not connect to the server).

I am not seeing any graphic lag on my GTX 1060 and a 4K display. I do not use nvidiagfxfixup, lilu or any special kexts, so a similar setup as #75
So should we even use lilu and fix? I'm uninstall these kexts too, but now when I load login screen I'm getting native resolution, instead hidpi one, which is turn on after login.
 
Joined
Dec 1, 2016
Messages
26
Motherboard
Gigabyte Z77-DS3H
CPU
i5-3570K
Graphics
RX 570
Mobile Phone
iOS
Just updated from 10.12.2 Supplemental to 13.13.3 and installed the 156 drivers (downloaded manually, NVidia control center could not connect to the server).

I am not seeing any graphic lag on my GTX 1060 and a 4K display. I do not use nvidiagfxfixup, lilu or any special kexts, so a similar setup as #75
Ok, spoke too soon. When macOS puts the 4K display to sleep after 10 minutes of inactivity it does not come back, I have to turn it off and back on.
 
Top