Contribute
Register

NVIDIA Releases Alternate Graphics Drivers for macOS High Sierra 10.13.3 (387.10.10.10.25)

Status
Not open for further replies.

pastrychef

Moderator
Joined
May 29, 2013
Messages
18,263
Motherboard
Asus Z370-G Gaming (Wi-Fi AC)
CPU
i9-9900K OC'd @ 5.0GHz
Graphics
RX 6600 XT
Mac
  1. MacBook
  2. Mac Pro
Classic Mac
  1. iBook
  2. Power Mac
  3. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
Joined
Feb 18, 2013
Messages
1
Motherboard
ASUS ROG STRIX Z370-E
CPU
i7 - 8700K
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Joined
Aug 29, 2014
Messages
44
Motherboard
Gigabyte GA-B75-D3V
CPU
i7
Graphics
GTX 1050 Ti
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
Ok. Installed after hours of searching and crying...:) The driver was installed ok but no GPU and just 8Mb ram on GTX 1050Ti. Now i reinstalled last suplimental update and the driver works perfectly with just one issue: please see the screenshot
 

Attachments

  • Captură de ecran din 2018.03.02 la 22.36.48.png
    Captură de ecran din 2018.03.02 la 22.36.48.png
    72.2 KB · Views: 298
Joined
Jul 17, 2014
Messages
15
Motherboard
AsRock Z370-ITX/ac
CPU
i7-8770K
Graphics
GTX 1050 Ti
Hey all,

My setup, as listed here: https://github.com/heisian/Z370M-ITX-AC-macOS, would not boot when installing older NVIDIA drivers (x.104, 105, 106, I tried them all..).

In the end I just downgraded to macOS Sierra and now everything is smooth and stable. My computer would occasionally reboot which seemed graphics-related.

Not a great work-around, but until I hear of better stability with High Sierra NVIDIA drivers, I'm sticking with Sierra.

Hope this helps someone.
 
Joined
May 13, 2017
Messages
65
Motherboard
Gigabyte z390 Designare
CPU
i9-9900K
Graphics
Vega 64
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Air
  4. MacBook Pro
  5. Mac mini
Mobile Phone
  1. iOS
Ok. Installed after hours of searching and crying...:) The driver was installed ok but no GPU and just 8Mb ram on GTX 1050Ti. Now i reinstalled last suplimental update and the driver works perfectly with just one issue: please see the screenshot

Make sure you're not injecting Nvidia drivers in Clover (under config.plist > graphics > inject).
 
Joined
May 13, 2014
Messages
167
Motherboard
Gigabyte Z390 Designare
CPU
i9-9900K
Graphics
Radeon VII
Rolling back to 104 works for me, but there's still a slight amount of sluggishness.

I'm pretty close to just buying a RX560 to use for its OOTB support and then just using the GTX 1080 for Windows.
 
Joined
Apr 1, 2010
Messages
311
Motherboard
ASUS Prime Z390-P
CPU
i9-9900K
Graphics
RX 5700 XT
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
Mobile Phone
  1. iOS
if you want to see if a driver is going to fix it or not, open up activity monitor and watch WindowServer process, if it starts eating memory then you will get the lag issue.
 
Joined
May 4, 2014
Messages
30
Motherboard
AsRock Fatality Z97X Killer
CPU
i7 - 4790K
Graphics
GTX1070
Classic Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
New Nvidia 161 drivers are just as laggy , now there is issues with screen savers.

Edit,

Back to 104 and all is good again , this is the best option until Nvidia fix the driver issues.
 
Last edited:
Joined
Nov 3, 2011
Messages
30
Motherboard
10.8.2
CPU
Intel i7 - 3770K
Graphics
EVGA Nvidea GTX 660 Ti 2GB
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Is this problem fixed by now?

I'm wondering if i could try the 10.3.3 incremental Update now...?
 
Status
Not open for further replies.
Top