NVIDIA Releases Alternate Graphics Drivers for macOS High Sierra 10.13.3 (387.10.10.10.25)

Discussion in 'Graphics' started by tonymacx86, Jan 24, 2018.

  1. wow456

    wow456

    Joined:
    Jul 1, 2015
    Messages:
    75
    CPU:
    Intel Core i5 6500
    Graphics:
    Gigabyte Geforce GTX 960
    Mac:
    iMac, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini, Mac Pro
    Classic Mac:
    Color Classic, eMac, iBook, iMac, Power Mac, Xserve
    Mobile Phone:
    Android, iOS, Windows Phone
    Jan 25, 2018 at 12:07 AM #31
    wow456

    wow456

    Joined:
    Jul 1, 2015
    Messages:
    75
    CPU:
    Intel Core i5 6500
    Graphics:
    Gigabyte Geforce GTX 960
    Mac:
    iMac, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini, Mac Pro
    Classic Mac:
    Color Classic, eMac, iBook, iMac, Power Mac, Xserve
    Mobile Phone:
    Android, iOS, Windows Phone
    Having the same issue too!
     
  2. archalys

    archalys

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    66
    Motherboard:
    GA-z170x-UD5
    CPU:
    i7 6700k
    Graphics:
    Gigabyte GTX 1080Ti
    Mac:
    iMac, MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 25, 2018 at 12:20 AM #32
    archalys

    archalys

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    66
    Motherboard:
    GA-z170x-UD5
    CPU:
    i7 6700k
    Graphics:
    Gigabyte GTX 1080Ti
    Mac:
    iMac, MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Hey man THANK YOU for posting this link!!!! Took some time with google translate but it was pretty easy.
     
    ccerny33944 likes this.
  3. Ikyo

    Ikyo

    Joined:
    Feb 25, 2014
    Messages:
    155
    Motherboard:
    Fatal1ty Z370 Gaming-ITX/ac
    CPU:
    i7-8700K
    Graphics:
    Vega 56
    Jan 25, 2018 at 12:40 AM #33
    Ikyo

    Ikyo

    Joined:
    Feb 25, 2014
    Messages:
    155
    Motherboard:
    Fatal1ty Z370 Gaming-ITX/ac
    CPU:
    i7-8700K
    Graphics:
    Vega 56
    Could someone post the file here? I couldn't get registered.
     
  4. MysticalOS

    MysticalOS

    Joined:
    Jun 15, 2012
    Messages:
    395
    Motherboard:
    Z370 AORUS Gaming 7 - F11
    CPU:
    i7-8700K
    Graphics:
    GTX 1080 Ti
    Mac:
    MacBook Pro, Mac Pro
    Classic Mac:
    Performa
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 25, 2018 at 12:44 AM #34
    MysticalOS

    MysticalOS

    Joined:
    Jun 15, 2012
    Messages:
    395
    Motherboard:
    Z370 AORUS Gaming 7 - F11
    CPU:
    i7-8700K
    Graphics:
    GTX 1080 Ti
    Mac:
    MacBook Pro, Mac Pro
    Classic Mac:
    Performa
    Mobile Phone:
    iOS
    I honestly cannot reproduce lag issues. But, there is a good chance for whatever reason this new driver isn't working without libvalidation fixes. 10.13 drivers haven't required nvidialibvalfix to fix windowserver acceleration before, but it might require it now. I've always had it because I constantly mod driver, and, if you do that, then you DEFINITELY need libval fix.

    I've been using safari all night and day today, watching twitch and YouTube and seen no lag anywhere with driver. The ui sluggishness and beach balls described sounds exactly like what would happen if Windows server wasn't accelerated do to failed library validation.
     
  5. ccerny33944

    ccerny33944

    Joined:
    Feb 27, 2016
    Messages:
    13
    Motherboard:
    Gigabyte Z170N WiFi
    CPU:
    i7-6700K
    Graphics:
    GTX 1060
    Mac:
    iMac, MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 25, 2018 at 1:45 AM #35
    ccerny33944

    ccerny33944

    Joined:
    Feb 27, 2016
    Messages:
    13
    Motherboard:
    Gigabyte Z170N WiFi
    CPU:
    i7-6700K
    Graphics:
    GTX 1060
    Mac:
    iMac, MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Here ya go
     

    Attached Files:

  6. William_Imm

    William_Imm

    Joined:
    Aug 27, 2012
    Messages:
    1
    Motherboard:
    Windows 7
    CPU:
    Core 2 Duo
    Graphics:
    AMD
    Jan 25, 2018 at 2:07 AM #36
    William_Imm

    William_Imm

    Joined:
    Aug 27, 2012
    Messages:
    1
    Motherboard:
    Windows 7
    CPU:
    Core 2 Duo
    Graphics:
    AMD
    This driver did cause lag issues for me too. Reverting back to .106 using the method Fuximus suggested worked wonders for me.
     
  7. al-ec

    al-ec

    Joined:
    Jan 24, 2018
    Messages:
    23
    Motherboard:
    ASUS P8Z77-V
    CPU:
    i7 3770K
    Graphics:
    Gigabyte 1050ti 4GB
    Mac:
    Mac mini
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 25, 2018 at 2:57 AM #37
    al-ec

    al-ec

    Joined:
    Jan 24, 2018
    Messages:
    23
    Motherboard:
    ASUS P8Z77-V
    CPU:
    i7 3770K
    Graphics:
    Gigabyte 1050ti 4GB
    Mac:
    Mac mini
    Mobile Phone:
    iOS
    Thanks so much for posting this. It saved my butt.
     
    ccerny33944 likes this.
  8. nineniner

    nineniner

    Joined:
    Jul 7, 2015
    Messages:
    110
    Motherboard:
    Asus Z370 TUF Gaming Plus
    CPU:
    i7-8700k
    Graphics:
    1060 6gb
    Mac:
    MacBook
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 25, 2018 at 3:28 AM #38
    nineniner

    nineniner

    Joined:
    Jul 7, 2015
    Messages:
    110
    Motherboard:
    Asus Z370 TUF Gaming Plus
    CPU:
    i7-8700k
    Graphics:
    1060 6gb
    Mac:
    MacBook
    Mobile Phone:
    iOS
    i updated to 10.13.3, and now my nvdawebstartup.kext is missing, and even installing the driver manually doesnt put the kext there. I downloaded the NVDA 10.13.2 installer again and patched with "nvdia webdriver updater" so that i can run the installer, and it says "installation complete" but there is no NVDAwebstartup kext
     
  9. anotherelectron

    anotherelectron

    Joined:
    Sep 24, 2017
    Messages:
    8
    Motherboard:
    b85M G
    CPU:
    Core i5 4440
    Graphics:
    GTX 750 TI
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 25, 2018 at 3:35 AM #39
    anotherelectron

    anotherelectron

    Joined:
    Sep 24, 2017
    Messages:
    8
    Motherboard:
    b85M G
    CPU:
    Core i5 4440
    Graphics:
    GTX 750 TI
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    ok everyone, I installed the web driver script and used to it modify the 10.13.2 driver to be used on 10.13.3. It was a simple command and worked like a charm. Just putting it out here for anyone else to use.
     
  10. nineniner

    nineniner

    Joined:
    Jul 7, 2015
    Messages:
    110
    Motherboard:
    Asus Z370 TUF Gaming Plus
    CPU:
    i7-8700k
    Graphics:
    1060 6gb
    Mac:
    MacBook
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 25, 2018 at 5:50 AM #40
    nineniner

    nineniner

    Joined:
    Jul 7, 2015
    Messages:
    110
    Motherboard:
    Asus Z370 TUF Gaming Plus
    CPU:
    i7-8700k
    Graphics:
    1060 6gb
    Mac:
    MacBook
    Mobile Phone:
    iOS
    This was the only thing that worked. Using the other german app would result in "no driver selected" whenever I would choose the 10.13.2 webdriver pkg.
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice