Contribute
Register

NVIDIA Releases Alternate Graphics Drivers for 10.9.3 (334.01.01f01)

Joined
Jan 26, 2013
Messages
84
Motherboard
Mountaiin Lion 10.8.4
CPU
i7 3570
Graphics
gtx 650
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
On Cinebench R15 and new NVidia GTX 780 3 GB J have only 63 fps. It is lower than GTX 770 - 106 fps ( . upgrade to Mavericks 10.93 and NVidia drivers 334.01.01f01 , cuda 6.0.37 .
All works very well LuxMark, Heaven Benchmark but Cinebench R15 is too low.
 
Joined
Apr 1, 2013
Messages
6
Motherboard
GA-Z77X-UD5H
CPU
i5-3570K
Graphics
GIGABYTE GeForce GTX 660 Ti (2GB)
Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
You guys are just awesome! :thumbup:

I've been wanting to try these drivers and just decided to give it a shot after updating to 10.9.3 last night. So far so good! :clap:

It looks like my GPU is idling now and running cooler. Thanks to everyone's hard work on this site!

Before

Screen Shot 2014-05-17 at 8.26.23 PM.png

After

Screen Shot 2014-05-17 at 9.06.52 PM.png

GA-Z77X-UD5H - i5-3570k - 16GB ram - Gigabyte 660ti
 
Joined
Nov 26, 2013
Messages
13
Motherboard
GA-Z87X-UD3H - OSX 10.10.5
CPU
i7 4770
Graphics
Asus GTX 760 DC II
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Android
After 10.9.3 update, my second monitor (Dell) has random black flash (few seconds from time to time).

I have an Asus GeForce GTX 760 2gb, and two monitors (dvi Asus VS229 and displayport Dell P2214H).

Should I try this driver?

Thanks
 
Joined
Apr 16, 2014
Messages
13
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I have a GTX 780 Ti and once I stall 10.9.3, I get no picture at all since I rely on the drivers. I can't install the drivers before installing 10.9.3 so how are people installing the nvidia drivers after installing 10.9.3? Can GTX 780 and 780 Ti owners chime in?

EDIT:

Figured it out.


For anyone who has the same trouble as me, what I had to do was use the integrated GPU to get a picture so I can install the Nvidia drivers. I went into BIOS and changed the initial display output to IGFX and then enabled the Intel processor graphics. Plugged my HDMI/Display port into my motherboard, rebooted and then installed the Nvidia drivers. Once installed, simply just reverse your steps.
 
Joined
Apr 19, 2014
Messages
140
Motherboard
GA-Z87MX-D3H
CPU
Xeon E3-1230 v3
Graphics
MSI GTX 760 TF OC
Mac
iMac
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
You guys are just awesome! :thumbup:

I've been wanting to try these drivers and just decided to give it a shot after updating to 10.9.3 last night. So far so good! :clap:

It looks like my GPU is idling now and running cooler. Thanks to everyone's hard work on this site!
But are you still able to use OpenCL and Cuda? Or at least OpenCL with better performances than with standard drivers? Cuda is not so important after all, but OpenCL is fundamental.
 
Joined
Oct 15, 2011
Messages
743
Motherboard
ASUS Gryphon z87
CPU
Intel i7-4770K
Graphics
HD4600 & RX580
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Apple
I got this error with new nvidia driver for GTX 560 Ti
View attachment 93065
You can install the drivers using pacifist.

Two possible solutions:

Set SMBios to one of the MacPro models (3,1; 4,1; or 5,1; not sure if higher models are accepted)
I have set it to 3,1 and still get that message.

Alternatively, you could place your patch in your current system ID into one of the kexts, but I cannot recall the specific directions for that route. I went the first route personally. I have not tried these drivers, however - I haven't had any success just yet.
no clue either, so pacifist is the simplest way i know
 
Joined
Dec 19, 2010
Messages
13
Motherboard
GA-P67A-UD3-B3
CPU
Intel i7-2600
Graphics
inno3D iChill Geforce GTX 770 2GB
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
You guys are just awesome! :thumbup:

I've been wanting to try these drivers and just decided to give it a shot after updating to 10.9.3 last night. So far so good! :clap:

It looks like my GPU is idling now and running cooler. Thanks to everyone's hard work on this site!

Before

View attachment 93142

After

View attachment 93143

GA-Z77X-UD5H - i5-3570k - 16GB ram - Gigabyte 660ti
Where can i find this tool? I don't get good results with google :(
 
Joined
Apr 17, 2014
Messages
4
Motherboard
Gigabyte GA-Z77MX-D3H TH - Micro-ATX LGA1155
CPU
3,4 GHz Intel Core i7
Graphics
GeForce GTX 650 1024MB
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
works perfectly on my gtx 650..
Can you elaborate, @lazaac?

I have a GTX 650 aswel, and after upgrading from 10.9.2 to 10.9.3 my display no longer turns on.
I can vnc in, and I've installed the Alternate Graphics Drivers, tried switching between native and Nvidia Web driver, I have GraphicsEnabler=1, and nvda_driver=1.

I'm out of ideas, anything you can think of? I've currently connected the monitor with VGA

Any tips is greatly appreciated!
 
Top