Contribute
Register

NVIDIA Releases Alternate Graphics Drivers for 10.10.0 (343.01.01) with 'Maxwell' GeForce GTX 970 an

Status
Not open for further replies.
Joined
Jun 5, 2011
Messages
9
Motherboard
Yosemite 10.10.1
CPU
Intel Core i3-2120 3.3GHz
Graphics
EVGA GTX 980
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
I'm getting constant crashes back to the login screen on both the f01 drivers and the new f03 driver. This happens right after I log back in after it was locked. Anyone else experiencing this issue or have any ideas? (I have a EVGA GTX 980)
 
Joined
Jan 8, 2012
Messages
86
Motherboard
Gigabyte Z390 Aorus Pro
CPU
i5-9600K
Graphics
RX 5700 XT
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
I'm getting constant crashes back to the login screen on both the f01 drivers and the new f03 driver. This happens right after I log back in after it was locked. Anyone else experiencing this issue or have any ideas? (I have a EVGA GTX 980)

I think changing the SMBIOS solved that for me... I'm not 100% certain since it's only been one week. I have the Gigabyte GTX 970, and I had these crashes with MacPro 3,1 and one of the iMacs 12 (Preview also crashed). Since I'm using MacPro 5,1 all seems good, but the crashes weren't systematic in the first place.
 
Joined
Sep 27, 2011
Messages
153
Motherboard
MSI Z97-G55-SLI
CPU
Intel i7 4790K Devil's Canyon
Graphics
nVidia GTX 970
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I am cloning my drive before I attempt this, right now. I will update tonight and report. I have no issues currently with my setup (gtx970).

EDIT: Applied update and restarted. No Issues.
 
Joined
Dec 18, 2014
Messages
7
Motherboard
MSI z97i gaming AC
CPU
i7-4790k
Graphics
GTX980sc
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Xserve
Mobile Phone
any ideas how to stop screen tearing?

Mobo: MSI z97i gaming ac
CPU: i7-4790k
GPU: EVGA GTX980sc
 
Joined
Nov 24, 2014
Messages
19
CPU
Intel Xeon e3-1231 v3
Graphics
Zotac GTX 970
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I managed to install Yosemite 10.10.1! I only have one problem. I always have to boot two times. When I boot the system the first time I get a black screen. Then I press the reset button on my pc and booting up Yosi again works.

GTX 970 - GPU
MSI H97 PC Mate - Motherboard
Intel Xeon e3-1231 v3 - CPU
 
Joined
Jun 26, 2012
Messages
32
Motherboard
PC/Mac
CPU
Intel i7 3770K
Graphics
nividia 570gtx
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
  3. Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Installed webdriver, and it works in 10.10.1 !!

But still I get problems playing some quicktimes and finalcut crash on playback
 
Joined
Jan 1, 2012
Messages
27
Motherboard
P8P67 Deluxe
CPU
i7-2600k
Graphics
Gigabyte Xtreme 980TI
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I just got a Popup, notifying me of a Version 343.02.01f01 (I was running 343.01.02f03). This Driver is seemingly not yet available on the website. This caused a black screen on every boot. I had to revert back to the old version (use nv_disable=1) to get my system running again. I advise against upgrading, until more users confirm that this is just an issue with my system or my card specifically.
 
Joined
Jan 30, 2011
Messages
52
Motherboard
?
CPU
i5-2500k
Graphics
Asus GTX 970
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I just got a Popup, notifying me of a Version 343.02.01f01 (I was running 343.01.02f03). This Driver is seemingly not yet available on the website. This caused a black screen on every boot. I had to revert back to the old version (use nv_disable=1) to get my system running again. I advise against upgrading, until more users confirm that this is just an issue with my system or my card specifically.

Install went fine for me but now I'm getting the CUDA needs update popup again on every boot...
 
Joined
Jun 19, 2012
Messages
68
Motherboard
Gigabyte Z77X-UD5H
CPU
Intel Core i7-3770K
Graphics
eVGA GTX970, HD4000
Mac
  1. MacBook
  2. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
I just got a Popup, notifying me of a Version 343.02.01f01 (I was running 343.01.02f03). This Driver is seemingly not yet available on the website. This caused a black screen on every boot. I had to revert back to the old version (use nv_disable=1) to get my system running again. I advise against upgrading, until more users confirm that this is just an issue with my system or my card specifically.

yeah... It resulted in me losing HDMI audio
 

nobodynose

Moderator
Joined
Sep 30, 2012
Messages
4,111
Motherboard
ASRock Z370M Pro4
CPU
i7-8700
Graphics
RX 560
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Pro
  4. Mac mini
Classic Mac
  1. iBook
  2. iMac
  3. Quadra
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Install went fine for me but now I'm getting the CUDA needs update popup again on every boot...

Same here. I first updated the graphics driver to 343.02.01f01 when it prompted me to. Then I updated CUDA to version 6.5.32 that I downloaded from Nvidia's website; after rebooting it popped up telling me there was a newer version 6.5.33 available, so I let it install that, and now I'm still getting the CUDA "Update Required" popup every boot. This is maddening!
 
Status
Not open for further replies.
Top