NVIDIA 'Pascal' Graphics Drivers Released: Buyer's Guide Updated!

Discussion in 'Graphics' started by tonymacx86, Apr 11, 2017.

  1. pinktank

    pinktank

    Joined:
    Sep 27, 2012
    Messages:
    308
    Mobo:
    z270x itx Asrock
    CPU:
    7700k
    Graphics:
    HD630
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    Android
    Apr 29, 2017 at 8:30 PM #171
    pinktank

    pinktank

    Joined:
    Sep 27, 2012
    Messages:
    308
    Mobo:
    z270x itx Asrock
    CPU:
    7700k
    Graphics:
    HD630
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    Android
    Don't you have the screen flickering issue after waking from sleep? I have the same card but I cannot for the life of me figure out what the issue is, and others started posting it as well. If you wake up from sleep and open firefox or anything else, within 2 minutes everything becomes glitchy.
     
  2. tycoonbob

    tycoonbob

    Joined:
    Mar 10, 2017
    Messages:
    47
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z270N-WIFI
    CPU:
    Intel i7-7700
    Graphics:
    PNY Quadro P1000
    Mac:
    iMac, MacBook Pro
    Mobile Phone:
    Android
    May 1, 2017 at 4:11 PM #172
    tycoonbob

    tycoonbob

    Joined:
    Mar 10, 2017
    Messages:
    47
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z270N-WIFI
    CPU:
    Intel i7-7700
    Graphics:
    PNY Quadro P1000
    Mac:
    iMac, MacBook Pro
    Mobile Phone:
    Android
    Sorry, all I can confirm at this time is that 2 monitors work. Don't have a third (or fourth) to try.
     
  3. MacPack

    MacPack

    Joined:
    Oct 17, 2014
    Messages:
    98
    Mobo:
    B85M-DS3H-A
    CPU:
    Xeon E3 1241v3
    Graphics:
    Gigabyte GTX 1050 OC LP
    Mac:
    MacBook
    May 1, 2017 at 6:37 PM #173
    MacPack

    MacPack

    Joined:
    Oct 17, 2014
    Messages:
    98
    Mobo:
    B85M-DS3H-A
    CPU:
    Xeon E3 1241v3
    Graphics:
    Gigabyte GTX 1050 OC LP
    Mac:
    MacBook
    It's no problem, thanks for getting back to me.

    A P400 would make a great (modern) low power option in a Xeon build.
     
  4. tycoonbob

    tycoonbob

    Joined:
    Mar 10, 2017
    Messages:
    47
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z270N-WIFI
    CPU:
    Intel i7-7700
    Graphics:
    PNY Quadro P1000
    Mac:
    iMac, MacBook Pro
    Mobile Phone:
    Android
    May 1, 2017 at 6:49 PM #174
    tycoonbob

    tycoonbob

    Joined:
    Mar 10, 2017
    Messages:
    47
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z270N-WIFI
    CPU:
    Intel i7-7700
    Graphics:
    PNY Quadro P1000
    Mac:
    iMac, MacBook Pro
    Mobile Phone:
    Android
    Yes it would. The form factor and outputs are what did it for me, considering I don't game on my Mac. I think the price is quite reasonable for the P400 as well. If I stuck with an i5 and 16GB RAM, I probably would have kept my P400 or even got a P600. With an i7 and 32GB RAM, I wanted to max my GPU offering just because. That was my only reason for going with the P1000.
     
  5. aol

    aol

    Joined:
    Apr 14, 2011
    Messages:
    454
    Mobo:
    GA-Z170X-UD3 rev 1.0
    CPU:
    Intel i7 6700k
    Graphics:
    GA 1060 6GB WF
    Mac:
    MacBook Pro, Mac Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    May 1, 2017 at 7:21 PM #175
    aol

    aol

    Joined:
    Apr 14, 2011
    Messages:
    454
    Mobo:
    GA-Z170X-UD3 rev 1.0
    CPU:
    Intel i7 6700k
    Graphics:
    GA 1060 6GB WF
    Mac:
    MacBook Pro, Mac Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    I definitely have a repeatable wake-from-sleep issue where both monitors become unusable. I have the lower left corner set in my settings as the "put display to sleep" hot corner, so when the issue occurs, I mouse to the lower left, wait for both monitors to go to sleep, then hit a key and wake them back up. 100% of the time the problem has not come back using this method. May be other solutions such as forcing a resolution change.
     
  6. kazuma

    kazuma

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Messages:
    99
    Mobo:
    GA-Z170X-Gaming 5 EU
    CPU:
    i7-6700K
    Graphics:
    Asus GTX 1080 Ti Strix OC
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    May 1, 2017 at 8:37 PM #176
    kazuma

    kazuma

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Messages:
    99
    Mobo:
    GA-Z170X-Gaming 5 EU
    CPU:
    i7-6700K
    Graphics:
    Asus GTX 1080 Ti Strix OC
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    Hello everyone.

    I tried installing Sierra and everything works perfectly.

    The only thing I noticed, however, is a problem with the G-SYNC.

    When I am on the MAC and restart my computer to enter Windows, the G-SYNC is not recognized. I must disconnect and connect the DP again.

    Does anyone know if there is a way to avoid this?
     
  7. mcity

    mcity

    Joined:
    Nov 20, 2013
    Messages:
    26
    May 2, 2017 at 9:52 AM #177
    mcity

    mcity

    Joined:
    Nov 20, 2013
    Messages:
    26
    Now detailed discussion is appreciated regarding Quadro series VS Geforce.
    Price / Performance / Stability / Power Consumption / Ease of Installation and also
    Performance in Adobe Apps VS FCP X and Motion.
    Will be helpful in decision making to buy Quadro or Geforce.
    Mcity
     
  8. pinktank

    pinktank

    Joined:
    Sep 27, 2012
    Messages:
    308
    Mobo:
    z270x itx Asrock
    CPU:
    7700k
    Graphics:
    HD630
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    Android
    May 2, 2017 at 1:47 PM #178
    pinktank

    pinktank

    Joined:
    Sep 27, 2012
    Messages:
    308
    Mobo:
    z270x itx Asrock
    CPU:
    7700k
    Graphics:
    HD630
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    Android
    I'll try this, sounds easier than logging out, and yesterday once it bugged out so badly it was only a few green and red pixels on black, I couldn't find log out :D
     
  9. xCore18

    xCore18

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    1
    Mobo:
    Gigabyte Z170-X UD5
    CPU:
    Intel Core I7-6700K
    Graphics:
    Gigabyte GTX 1070 8GB + GTX 770 2GB
    Mac:
    MacBook Pro, Mac Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    May 3, 2017 at 9:41 PM #179
    xCore18

    xCore18

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    1
    Mobo:
    Gigabyte Z170-X UD5
    CPU:
    Intel Core I7-6700K
    Graphics:
    Gigabyte GTX 1070 8GB + GTX 770 2GB
    Mac:
    MacBook Pro, Mac Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Hello, Ive read the forums for weeks on end since I bought my 1070 and I am trying to get video working correctly. I get video displayed but it is not at optimal resolution, display adapter video ram does not show correctly and shows like 0mb or some small number when it should be 8GB. My GTX 770 worked perfectly fine and res was full and displayed the EDID and 2GB GDDR5 which was exact. Ive read all the forums and trust me I've tried every fix to get it working on my Sierra hackintosh so I don't know how to do it. I literally went and bought a DisplayPort to HDMI and Im using it now but It still didn't fix the resolution issue. How did you get yours working?
     
  10. buyjoey

    buyjoey

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Messages:
    145
    Mobo:
    GA-Z370 Aorus Gaming 7
    CPU:
    i7 8700k
    Graphics:
    Nvidia Titan Xp + UHD 630
    May 4, 2017 at 3:23 AM #180
    buyjoey

    buyjoey

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Messages:
    145
    Mobo:
    GA-Z370 Aorus Gaming 7
    CPU:
    i7 8700k
    Graphics:
    Nvidia Titan Xp + UHD 630
    So my GPUsensor in HWmonitor is enabled. but one thing I wonder this core clocks are ok? It seems like way much lower than I expect?

    Screen Shot 2017-05-03 at 7.06.55 PM.png
     

Share This Page