Contribute
Register

Solved > Nvidia GTX1050Ti didn't work in High Sierra 10.13.6 (17G65)

Joined
Jan 25, 2019
Messages
3
Motherboard
Asus H61
CPU
i3-3220
Graphics
GTX 1050 Ti
Mobile Phone
Android
Hey, I'm trying to install my first hackintosh on my PC:
---------------------------------
CPU: i3 3220 Ivy Bridge @3,30 ghz
Motherboard: Asus H61 UEFI
RAM: 8GB 1333mhz
GPU: GTX1050Ti
External USB drive 1TB (where system is)
---------------------------------
I install hackintosh but my GPU isn't showing in "about this mac", it doesn't work in Final Cut X (says that I didnt have gpu) and I have artefacts in safari and in finder. I have installed Nvidia drivers for my system but it boot only with nv_disable=1, without it I get black screen and my monitor turns off. But in log I see that everything with Nvidia Drivers is ok (while use nvda_drv=1).

I've tried disable "change GFX0 to IGPU" but it doesn't work for me.

So I need help to get my GPU work.
 
Joined
Jan 11, 2019
Messages
2
Motherboard
asus h61m
CPU
i3 3220
Graphics
gtx 1050ti
Make sure u allow the driver in security n privacy settings. Before restarting. Now jst uninstall it. N install again..
 
Joined
Jan 25, 2019
Messages
3
Motherboard
Asus H61
CPU
i3-3220
Graphics
GTX 1050 Ti
Mobile Phone
Android
Make sure u allow the driver in security n privacy settings. Before restarting. Now jst uninstall it. N install again..
Im just stupid because it's my first try to install macOS, now I have install web driver from another website, launch .app that was in folder with WhateverGreen and everything works
 
Joined
Jul 5, 2019
Messages
1
CPU
i5 3330
Graphics
1050 ti 4gb
Im just stupid because it's my first try to install macOS, now I have install web driver from another website, launch .app that was in folder with WhateverGreen and everything works
Can yoy plss explain me how i am having the same problem how to install whatever green .please help me out i lot of trouble
 
Top