Contribute
Register

Nvidia GTX 1060 3 Gb problem

Status
Not open for further replies.
Joined
Oct 12, 2016
Messages
2
CPU
Intel Core i7
Graphics
Nvidia Geforce GTX 1060
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
I solved it. I already had EmuVariableUefi-64.efi checked. In clover at options I selected Nvidia web driver and at boot args I deleted nv_disable=1. Now everything works for me :headbang:
 
Joined
May 14, 2017
Messages
16
Motherboard
GA-Z170X-UD5 TH
CPU
i7-6700K
Graphics
GTX 1060
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Forgive my cluelessness. It's my first build and totally new to this whole thing. I have tried a bunch of stuff and I am still stuck with the "NVIDIA Chip Model 7MB.

I have been following this thread, as it is close to my hardware build.
https://www.tonymacx86.com/threads/...3-test-build-ga-z170x-ud5-th-i5-6600k.199242/


and then to try and get my video card to be seen I've been working with this thread...
https://www.tonymacx86.com/threads/nvidia-gtx-1060-3-gb-problem.214351/

I've figured out how to do what the threads are saying, and yet sill no luck. The card is actually working, because my monitor is hooked up via the DVI port but I still haven't been able to unlock the real card yet.

Any help would be great, and please be as specific as possible because this is all new and I'm trying......
 
Joined
May 14, 2017
Messages
16
Motherboard
GA-Z170X-UD5 TH
CPU
i7-6700K
Graphics
GTX 1060
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Turns out I must have done something wrong, because I did it all again and it worked the second time. Wish I knew what I did. But at least it's working now.
 
Joined
May 24, 2017
Messages
1
Motherboard
Z170X-Designare
CPU
Core i7-6700K LGA1151
Graphics
EVGA GEFORCE GTX 1060 SSC 6GB
Try to download and install Clover with 'EmuVariableUefi-64.efi' checked.
Another newbie here. Any chance you could give me a quick walk through on how exactly to achieve that? I promise I've tried before asking. Thanks!
 
Status
Not open for further replies.
Top