Contribute
Register

NVIDIA GeForce GT 740 random freeze [SOLVED]

Status
Not open for further replies.
Joined
Sep 21, 2014
Messages
142
Motherboard
HP Intel X58
CPU
3.2 Xeon quad core
Graphics
EVGA GT 740
I think I'm running with a single DIMM (DIMM 1), as it looks in the screenshot I attached before.
Config.plist:
Clover Configurator shows for Graphics inject Intel
 
Joined
Nov 20, 2014
Messages
140
Motherboard
GIGABYTE Z97-HD3-Clover
CPU
i7-4790K
Graphics
GT 740
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Alright, now I'm booting with Inject Intel No, Inject Nvidia No and I don't have any random freeze watching twitch or video glitches! But now I'm booting super slow compared with booting with Inject Intel, as I was doing before...
 
Joined
Nov 20, 2014
Messages
140
Motherboard
GIGABYTE Z97-HD3-Clover
CPU
i7-4790K
Graphics
GT 740
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
The problem:
Booting with Inject Intel in Clover Bootloader means 2 secs boot, but random freezes and glitches in videos.
Booting without Inject Intel in Clover Bootloader means 1 minute boot, but no freezes and glitches.
 
Joined
Sep 21, 2014
Messages
142
Motherboard
HP Intel X58
CPU
3.2 Xeon quad core
Graphics
EVGA GT 740
The problem:
Booting with Inject Intel in Clover Bootloader means 2 secs boot, but random freezes and glitches in videos.
Booting without Inject Intel in Clover Bootloader means 1 minute boot, but no freezes and glitches.

Why would you inject with Intel?
 
Joined
Nov 20, 2014
Messages
140
Motherboard
GIGABYTE Z97-HD3-Clover
CPU
i7-4790K
Graphics
GT 740
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Booting with Inject Nvidia False, Inject Intel False in verbose mode:
42 secs
stoped in "stun_start: infect_disable_output returned error 12" about 5 secs.
right after, stoped 20 secs in:
"Sound assertion in AppleHDADriver at line 3747"
"Sound assertion in AppleHDADriver at line 1090"
then booted.
Captura de pantalla 2016-11-29 a las 20.35.52.png

Booting with Inject Nvidia false, Inject Intel True in verbose mode:
10 secs, didn't stoped at any line. Booting really fast.
Captura de pantalla 2016-11-29 a las 20.37.38.png
 
Joined
Sep 21, 2014
Messages
142
Motherboard
HP Intel X58
CPU
3.2 Xeon quad core
Graphics
EVGA GT 740
I don't know but the fact is that when I changed Inject Intel to false, the computer is booting a while slower.
By the way, do I need to inject nvidia with 740?


Using Clover Configurator, open config.plist and select graphics
Booting with Inject Nvidia False, Inject Intel False in verbose mode:
42 secs
stoped in "stun_start: infect_disable_output returned error 12" about 5 secs.
right after, stoped 20 secs in:
"Sound assertion in AppleHDADriver at line 3747"
"Sound assertion in AppleHDADriver at line 1090"
then booted.
View attachment 222989

Booting with Inject Nvidia false, Inject Intel True in verbose mode:
10 secs, didn't stoped at any line. Booting really fast.
View attachment 222990


This is my config.plist
 

Attachments

  • config.plist
    4.2 KB · Views: 232
Status
Not open for further replies.
Top