Contribute
Register

Nvidia Fermi on macOS Mojave

Status
Not open for further replies.
Joined
Oct 12, 2010
Messages
730
Motherboard
X299-WU8
CPU
i9-9880XE
Graphics
Vega 64
Mac
  1. iMac
  2. Mac Pro
Nvidia Fermi on macOS Mojave


All GF100 Series Graphics Cards

1-Just drop GeForce-GF100-Series.kext to Clover
⁨EFI⁩ ▸ ⁨CLOVER⁩ ▸ ⁨kexts⁩▸ ⁨Other

2-Replace CoreDisplay from 10.13.4 to 10.14
⁨System⁩ ▸ ⁨Library⁩ ▸ ⁨Frameworks⁩ ▸ ⁨CoreDisplay.framework⁩ ▸ ⁨Versions⁩ ▸ ⁨A⁩


I made this kext for GF100 Graphics cards.Finally All GeForce and NV kexts are Loaded.
Enjoy:thumbup:
 

Attachments

  • Screen Shot 2018-09-14 at 7.46.11 AM.png
    Screen Shot 2018-09-14 at 7.46.11 AM.png
    180.6 KB · Views: 5,782
  • GeForce-GF100-Series.kext.zip
    3.1 KB · Views: 2,575
  • CoreDisplay.zip
    524.8 KB · Views: 2,498

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,426
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
HD 4600 / RX 580
Would this work for a GeForce GT 430 1024 MB and GeForce gt 710 1 md
GeForce GT 430 1024MB = Fermi chip (GF108) -> Should work
GeForce GT 710 1024MB = Kepler chip (GK208-203-B1) -> Will not work with this solution
 
Joined
Apr 22, 2010
Messages
205
Motherboard
Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3
CPU
i5-2500K
Graphics
GTX 460
Mac
  1. MacBook
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Classic
  2. SE
Mobile Phone
  1. iOS
  2. Other
GeForce GT 430 1024MB = Fermi chip (GF108) -> Should work
GeForce GT 710 1024MB = Kepler chip (GK208-203-B1) -> Will not work with this solution

Ok thanks, will give it a go and post results
 
Joined
Oct 18, 2014
Messages
11
Motherboard
PC
CPU
Q6600
Graphics
AMD Radeon 4550
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
my Mojave installation got corrupted when using these .. wondering what im doing wrong.
 
Joined
Oct 18, 2014
Messages
11
Motherboard
PC
CPU
Q6600
Graphics
AMD Radeon 4550
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
If the gt 430 works. Then the Quadra 600 should also work. All fall under the fermi chip gf108. I tried and like i said before I had to reinstall the os. Any luck let us know!!!
 

Gigamaxx

Moderator
Joined
May 15, 2016
Messages
6,583
Motherboard
GIGABYTE X470 Arous Gaming 7 WiFi
CPU
Ryzen R9 3900X
Graphics
RX 480
Mac
  1. iMac
If the gt 430 works. Then the Quadra 600 should also work. All fall under the fermi chip gf108. I tried and like i said before I had to reinstall the os. Any luck let us know!!!

You need to rebuild caches after adding or removing Kexts from System/Library folders. This may be why you corrupted the OS. Adding to clover/kext/Other folders is ok but altering the system files needs permissions or it corrupts.
 
Joined
Apr 22, 2010
Messages
205
Motherboard
Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3
CPU
i5-2500K
Graphics
GTX 460
Mac
  1. MacBook
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Classic
  2. SE
Mobile Phone
  1. iOS
  2. Other
You need to rebuild caches after adding or removing Kexts from System/Library folders. This may be why you corrupted the OS. Adding to clover/kext/Other folders is ok but altering the system files needs permissions or it corrupts.
Yeap, that what i forgot to rebuild permission, when i installed in the clover/kext/other nothing happened and did not work, i tried to install in library / Extensions system rebooted right away and system crashed on restart but on 2nd restart mojave booted up but the card did not work, still trying.........
 
Joined
Jan 17, 2011
Messages
5
Motherboard
Asus B75M-Plus
CPU
i5-2500
Graphics
GTX 560 Ti
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Thanks!
My GTX560Ti work in Mojave
2018-10-21_02-07-34.png
 
Status
Not open for further replies.
Top