Contribute
Register

Nothing is being installed/changed when using Multibeast. Where's everything saving to?

Joined
Jun 25, 2013
Messages
20
CPU
Intel i5 2500
Graphics
NVIDIA GeForce 660 Ti (2GB)
Mac
Mac mini
Classic Mac
iBook
Mobile Phone
iOS,
EDIT: I meant to say "MultiBeast" in the title, instead of "Mavericks".

I installed Mavericks (10.9.4) via UniBeast, and I noticed that OS X didn't come with the /Extra/ folder. Within the UniBeast USB, there was one. I simply dragged that to my HDD, so now it's a part of it, Chameleon configuration and all.


No matter what I do or install in MultiBeast, nothing changes. I keep trying to install a specific audio kext, but when I reboot, it's like nothing has changed. Same goes for other kexts and little tweaks/configuration files. I checked the /Extra/ folder, and nothing was added to it, or changed. What can I do?
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,408
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
Core i7-2600K
Graphics
Intel HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Nothing is being installed/changed when using Mavericks. Where's everything saving to?

EDIT: I meant to say "MultiBeast" in the title, instead of "Mavericks".

I installed Mavericks (10.9.4) via UniBeast, and I noticed that OS X didn't come with the /Extra/ folder. Within the UniBeast USB, there was one. I simply dragged that to my HDD, so now it's a part of it, Chameleon configuration and all.


No matter what I do or install in MultiBeast, nothing changes. I keep trying to install a specific audio kext, but when I reboot, it's like nothing has changed. Same goes for other kexts and little tweaks/configuration files. I checked the /Extra/ folder, and nothing was added to it, or changed. What can I do?
Audio kexts in Multibeast are not installed to /Extra. They are installed to /System/Library/Extensions.

FYI: Fixed the title of the thread for you.
 
Joined
Jun 25, 2013
Messages
20
CPU
Intel i5 2500
Graphics
NVIDIA GeForce 660 Ti (2GB)
Mac
Mac mini
Classic Mac
iBook
Mobile Phone
iOS,
UPDATE: The only way I could get my audio kext working is if I installed it via an older version of MultiBeast. Does this have to do with MultiBeast, or perhaps my Motherboard? I haven't had problems with my MB before...
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,408
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
Core i7-2600K
Graphics
Intel HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
UPDATE: The only way I could get my audio kext working is if I installed it via an older version of MultiBeast. Does this have to do with MultiBeast, or perhaps my Motherboard? I haven't had problems with my MB before...
It has to do with the way you're (mis)using Multibeast.
 
Top