Contribute
Register

no sound

Joined
Oct 16, 2012
Messages
15
Motherboard
Gigabyte Z170X-UD5 TH
CPU
i5-6600K
Graphics
Vega 64
Mac
iMac
I delete AppleALC.kext from /S/E and my internal audio disappeared from audio devices. There is only HDMI output from the video card and USB headphones:
1595518927165.png
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
18,556
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
Joined
Oct 16, 2012
Messages
15
Motherboard
Gigabyte Z170X-UD5 TH
CPU
i5-6600K
Graphics
Vega 64
Mac
iMac
Completed! ))
 
Last edited:
Joined
Oct 16, 2012
Messages
15
Motherboard
Gigabyte Z170X-UD5 TH
CPU
i5-6600K
Graphics
Vega 64
Mac
iMac
i have given you your own thread
Why? This happened after the steps described here:
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
18,556
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
Why? This happened after the steps described here:
because your post was off topic
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
18,556
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
Completed! ))
 

pastrychef

Moderator
Joined
May 29, 2013
Messages
15,067
Motherboard
Gigabyte Z390 M Gaming
CPU
i9-9900K OC'd @ 5.0GHz
Graphics
Radeon VII
Mac
MacBook, Mac Pro
Classic Mac
iBook, Power Mac, PowerBook
Mobile Phone
iOS
AppleALC is the kext that enables audio. If you deleted it, it's not surprising that audio no longer works.
 
Top