No shutdown , logout , reboot. after install Nvidia driver

Discussion in 'High Sierra Desktop Support' started by g4fa, Sep 29, 2017.

  1. g4fa

    g4fa

    Joined:
    Sep 1, 2016
    Messages:
    35
    Mobo:
    GIGABYTE GA-Z170X-UD5 TH
    CPU:
    I7 6700k
    Graphics:
    MSI GTX 970
    Sep 29, 2017 at 6:29 PM #1
    g4fa

    g4fa

    Joined:
    Sep 1, 2016
    Messages:
    35
    Mobo:
    GIGABYTE GA-Z170X-UD5 TH
    CPU:
    I7 6700k
    Graphics:
    MSI GTX 970
    Hi,

    After I install nvidia driver, my Hackintosh doesn't shutdown . I have a black screen but the Hackintosh is always on
    When I logout or reboot , same problem

    It worked perfectly before install Nvidia driver

    Thaks for your help
     

    Attached Files:

  2. g4fa

    g4fa

    Joined:
    Sep 1, 2016
    Messages:
    35
    Mobo:
    GIGABYTE GA-Z170X-UD5 TH
    CPU:
    I7 6700k
    Graphics:
    MSI GTX 970
    Oct 2, 2017 at 6:02 PM #2
    g4fa

    g4fa

    Joined:
    Sep 1, 2016
    Messages:
    35
    Mobo:
    GIGABYTE GA-Z170X-UD5 TH
    CPU:
    I7 6700k
    Graphics:
    MSI GTX 970
    Hi

    To solve partially the problem , I select IGFX in the bios. So when I look in Video Card rapport system , I have Intel HD and Nvidia Geforce.( see file) The Computer shutdown correctly and when I log out , no black screen

    Before install High Sierra, I didn't have this problem . In high Sierra , I didn't have the problem when I desvnstall Nvidia driver

    Have you the same problem ? how you resolved it ?

    Thanks for your advise
     

    Attached Files:

    • Capture d’écran 2017-10-02 à 18.59.10.png  (91.7 KB, 17 views)
  3. g4fa

    g4fa

    Joined:
    Sep 1, 2016
    Messages:
    35
    Mobo:
    GIGABYTE GA-Z170X-UD5 TH
    CPU:
    I7 6700k
    Graphics:
    MSI GTX 970
    Oct 7, 2017 at 5:42 PM #3
    g4fa

    g4fa

    Joined:
    Sep 1, 2016
    Messages:
    35
    Mobo:
    GIGABYTE GA-Z170X-UD5 TH
    CPU:
    I7 6700k
    Graphics:
    MSI GTX 970
    NO body have the same problem ?

    Thanks
     
  4. tamgya

    tamgya

    Joined:
    Nov 14, 2015
    Messages:
    53
    Mobo:
    Intel C220 Series
    CPU:
    Xeon E3 1246v3
    Graphics:
    Intel HD P4600 + Nvidia GeForce GT 1030 2GB
    Mac:
    iMac
    Oct 7, 2017 at 10:02 PM #4
    tamgya

    tamgya

    Joined:
    Nov 14, 2015
    Messages:
    53
    Mobo:
    Intel C220 Series
    CPU:
    Xeon E3 1246v3
    Graphics:
    Intel HD P4600 + Nvidia GeForce GT 1030 2GB
    Mac:
    iMac
    Power management is tightly related to hardware models (such as iMac14,2). What model are you using?
     
  5. g4fa

    g4fa

    Joined:
    Sep 1, 2016
    Messages:
    35
    Mobo:
    GIGABYTE GA-Z170X-UD5 TH
    CPU:
    I7 6700k
    Graphics:
    MSI GTX 970
    Oct 8, 2017 at 10:05 AM #5
    g4fa

    g4fa

    Joined:
    Sep 1, 2016
    Messages:
    35
    Mobo:
    GIGABYTE GA-Z170X-UD5 TH
    CPU:
    I7 6700k
    Graphics:
    MSI GTX 970
    iMac 17.1
     

Share This Page