Contribute
Register

No QE/CI with ASUS GTX750 1GB in Yosemite with Clover

Status
Not open for further replies.
Joined
Sep 18, 2013
Messages
156
Motherboard
ASUS Z9PE-D8 WS Clover 10.11.1
CPU
XEON 2x2650 v2
Graphics
2X Gigabyte GTX 980 Ti 6G, PNY 780 Ti
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. Android
The screen sleeping/black screen problem reminds me of the AppleGraphicsDevicePolicy kext mod. It might be useful to use that. Slim jim what do you think?
 

slim.jim

Moderator
Joined
Dec 17, 2014
Messages
4,247
Motherboard
MSI Z97 Gaming 9 AC
CPU
i7-4790K
Graphics
RX 5700 XT
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
The screen sleeping/black screen problem reminds me of the AppleGraphicsDevicePolicy kext mod. It might be useful to use that. Slim jim what do you think?

I looked at his config though and he is using MacPro3,1 so it shouldn't be that. Perhaps he should try iMac14,2 though.
 
Joined
Jul 28, 2012
Messages
12
Motherboard
Dell Optiplex 780
CPU
Core2Quad Q9550
Graphics
ASUS GTX750 1GB
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I looked at his config though and he is using MacPro3,1 so it shouldn't be that. Perhaps he should try iMac14,2 though.
I tried but have the same result.....:banghead:
 

slim.jim

Moderator
Joined
Dec 17, 2014
Messages
4,247
Motherboard
MSI Z97 Gaming 9 AC
CPU
i7-4790K
Graphics
RX 5700 XT
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
I am using DVI PORT.

I got nothing then. You have something else going on because all of the normal fixes and steps appear to have been taken. HDMI was a last step since you are using an ASUS GTX 750 which are known to have HDMI problems with OS X.
 
Status
Not open for further replies.
Top