Contribute
Register

No Display After Hibernate Wake from Sleep

Status
Not open for further replies.
Joined
Sep 11, 2014
Messages
29
Motherboard
ASUS Sabertooth x79
CPU
i7-3820
Graphics
GTX 650 Ti
If I configure hibernate to sleep the computer, when it wakes up, the fans and everything spin up but the monitor does not come on. This computer does not have onboard graphics and I am using a GEForce 650-Ti Graphics Card. It has native support, so no web drivers. I have tried many clover settings including darkwake=0 or 1, HibernateFix, etc. I have attached my config.plist. Thanks in advance.
 

Attachments

  • config.plist
    13.2 KB · Views: 98
Joined
Sep 11, 2014
Messages
29
Motherboard
ASUS Sabertooth x79
CPU
i7-3820
Graphics
GTX 650 Ti
Also, I am having a hard time following the USB Inject All tutorial. I have IO Reg downloaded. All my USB ports work on reboot but after an hour or so of inactivity, I lose my blue tooth (adapter is USB). I dont know if this is a blue tooth issue or USB issue. Mouse and Keyboard keep working, but magic trackpad is lost. As far as I know these are the only two issues with my build: hibernate and losing my trackpad. Thanks.
 
Joined
Sep 11, 2014
Messages
29
Motherboard
ASUS Sabertooth x79
CPU
i7-3820
Graphics
GTX 650 Ti
I got a little farther in the USBInjectAll tutorial. I haven't lost Bluetooth in a few days which is good. The hibernation is still an issue however, so I have to either never sleep the computer or turn it off completely. Anyone who can help with this? Thanks.
 
Status
Not open for further replies.
Top