Contribute
Register

No Audio Devices - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

Status
Not open for further replies.
Joined
Oct 14, 2016
Messages
2
Motherboard
Msi H170 Gaming M3
CPU
Intel core i5-6400
Graphics
XFX R9 280x
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
Hi!
I have a skylake build (100series MB--> Msi H170 Gaming M3), with Realtek 1150, and i'm on Sierra (10.12). I get "no output devices found" in system pref., and i read so many about this problem, but i don't understand it correctly. So my main question is: Is there any fix for "no output devices"-100seriesMB-1150-Sierra config???
Thank for any help!
 
Joined
Mar 27, 2016
Messages
63
Motherboard
AsRock X99 Extreme 4
CPU
5820k
Graphics
GTX 980ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Here are my files! Thank you for all the help/
 

Attachments

  • For Toleda.zip
    13.2 MB · Views: 43
Joined
Sep 12, 2013
Messages
91
Motherboard
GA-Z87X-D3H
CPU
i7-4770k
Graphics
GTX 660 SC
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
cant run EFI mounter v3 and run the audio_cloverALC-1

this is what happened.

Screen Shot 2016-11-20 at 1.24.16 PM.png



Screen Shot 2016-11-20 at 1.26.38 PM.png


i installed 892 and this is what my sound config looks like

Screen Shot 2016-11-20 at 1.32.37 PM.png



i dont seem to have an EFI partition, did i mess up somewhere?
 
Last edited:
Joined
Sep 12, 2013
Messages
91
Motherboard
GA-Z87X-D3H
CPU
i7-4770k
Graphics
GTX 660 SC
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
ah **** me lol. turns out installed on MBR for some ****ing reason.

forget it, im reinstalling.
 
Last edited:
Joined
Mar 23, 2015
Messages
6
Motherboard
Maximus IV Extreme
CPU
i7 2600k
Graphics
GTX 970
Creative Technology codecs are not supported with this thread.
When the downgrade BIOS is done, will the audio will work on at the same time? Or will it need some configuration?
 
Status
Not open for further replies.
Top