No Audio after updating to High Sierra sign clover direct update with APFS+

Discussion in 'Audio' started by luvlastcall, Oct 4, 2017.

  1. luvlastcall

    luvlastcall

    Joined:
    Jul 27, 2012
    Messages:
    39
    Mobo:
    GA-Z97X-UD3H BK
    CPU:
    I5 4690K Processor
    Graphics:
    Intel Iris 6100
    Mac:
    MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 4, 2017 at 6:50 AM #1
    luvlastcall

    luvlastcall

    Joined:
    Jul 27, 2012
    Messages:
    39
    Mobo:
    GA-Z97X-UD3H BK
    CPU:
    I5 4690K Processor
    Graphics:
    Intel Iris 6100
    Mac:
    MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Hello

    Please help me getting the driver back for Audio

    Thanks
     
  2. toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21,196
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 4, 2017 at 12:46 PM #2
    toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21,196
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    No difference between HFS+ and APFS files systems for audio installation.
    See No Audio Devices - Realtek ALC AppleHDA/Post #1/II. Problem Reporting. Post to thread linked with requested files attached.
     
  3. luvlastcall

    luvlastcall

    Joined:
    Jul 27, 2012
    Messages:
    39
    Mobo:
    GA-Z97X-UD3H BK
    CPU:
    I5 4690K Processor
    Graphics:
    Intel Iris 6100
    Mac:
    MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 4, 2017 at 2:58 PM #3
    luvlastcall

    luvlastcall

    Joined:
    Jul 27, 2012
    Messages:
    39
    Mobo:
    GA-Z97X-UD3H BK
    CPU:
    I5 4690K Processor
    Graphics:
    Intel Iris 6100
    Mac:
    MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS

    Attached Files:

    • Screen Shot 2017-10-04 at 19.09.57.png  (47 KB, 16 views)
  4. toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21,196
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 4, 2017 at 3:02 PM #4
    toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21,196
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
  5. luvlastcall

    luvlastcall

    Joined:
    Jul 27, 2012
    Messages:
    39
    Mobo:
    GA-Z97X-UD3H BK
    CPU:
    I5 4690K Processor
    Graphics:
    Intel Iris 6100
    Mac:
    MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 4, 2017 at 4:14 PM #5
    luvlastcall

    luvlastcall

    Joined:
    Jul 27, 2012
    Messages:
    39
    Mobo:
    GA-Z97X-UD3H BK
    CPU:
    I5 4690K Processor
    Graphics:
    Intel Iris 6100
    Mac:
    MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Hello Toleda

    I am able to fix the audio issue thanks I had gone through everything that you share dan finally able to fix the issue with Audio.

    now looking forward to fix the issue related to USB3.0

    Thanks
     

Share This Page