Contribute
Register

No audio after El Capitan installation! Help!

Joined
Dec 6, 2010
Messages
41
Motherboard
ASUS P5K Premium Wifi-AP
CPU
Intel Core 2 Quad Q6600
Graphics
ASUS nVidia GeForce GT 430
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hi.

I recently installed El Capitan with Unibeast on my configuration and everything appears to work just fine.
There's just one problem.

I can't make audio work! My Audio codec is : AD1988B

I tried several DSDT and AppleHDA patches but nothing appears to be working.

For now I have HDMI audio enabled from my nVidia graphics card but I'd like to use my monitor with DVI and use HDMI cable for another monitor.

Thank you in advance for your help.

Regards!
 
Joined
Dec 6, 2010
Messages
41
Motherboard
ASUS P5K Premium Wifi-AP
CPU
Intel Core 2 Quad Q6600
Graphics
ASUS nVidia GeForce GT 430
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Joined
Mar 1, 2013
Messages
971
Motherboard
GA-Z77X-UD5H
CPU
i7-3770K
Graphics
2x GEFORCE GT 640
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Air
  3. MacBook Pro
  4. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Up please!

Please note:

  • Bumping a thread is allowed after waiting at least 24 hours with no more than one bump per day.

Have you done a forum search. I was able to find minimal info on this, but deeper digging may provide more info..
 
Joined
Dec 6, 2010
Messages
41
Motherboard
ASUS P5K Premium Wifi-AP
CPU
Intel Core 2 Quad Q6600
Graphics
ASUS nVidia GeForce GT 430
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Please note:



Have you done a forum search. I was able to find minimal info on this, but deeper digging may provide more info..

Hi!

I am sorry! I didn't mean to violate the forum rules.
However I made a lot of search and tried many many things but nothing has worked yet. :(
I hope that you can help me.
Regards.
 
Top