Contribute
Register

Solved > No acceleration on 2600k HD 3000

Joined
Oct 9, 2019
Messages
4
Motherboard
Asus Z77-A
CPU
I7 2600k @4.2Ghz
Hello there!
I had to sell my GPU, and right now I'm having this huge problem.

I tried a lot of solutions online but as I'm a noob on hackintosh tweaks I'm almost giving up.:banghead:

I've formatted the SSD and now I'm running a fresh install of Catalina, and the only tweaks I did were:

+ Inject Intel
+ Legacy Patch >https://github.com/chris1111/Legacy-Video-patch
+ FakeId > IntelGFX > 0x0112
+ Graphics > platformid > 0x00030010

My config has nothing on Devices > Properties, and i don't have any DSDT patches.

Info:




There is hope?
Thanks a lot in advance.
 

Jamesbond007

Moderator
Joined
May 21, 2011
Messages
4,968
Motherboard
Z390 Designare
CPU
i7 9700KF
Graphics
RX 580
Mac
Mac mini
Mobile Phone
iOS
Well, damn!
How about mojave? Do you know if its possible?
HD3000 does not support Metal, Apple's graphics framework, which is required in both Mojave and Catalina.

I suggest going back to Sierra or High Sierra if you need to use the HD3000 CPU integrated graphics.
 
Joined
Oct 9, 2019
Messages
4
Motherboard
Asus Z77-A
CPU
I7 2600k @4.2Ghz
HD3000 does not support Metal, Apple's graphics framework, which is required in both Mojave and Catalina.

I suggest going back to Sierra or High Sierra if you need to use the HD3000 CPU integrated graphics.
Thanks!
I'll have to use windows for now. :(
Please close/delete this thread.
Thanks again.
 
Top