New Hackintosh Build, Stuck at apple logo during installation

Discussion in 'High Sierra Desktop Support' started by ColeyMa, Jul 14, 2018.

  1. ColeyMa

    ColeyMa

    Joined:
    Jun 30, 2018
    Messages:
    1
    Motherboard:
    Asrock H310m-itx/ac
    CPU:
    i3-8100
    Graphics:
    Intel UHD Graphics
    Mobile Phone:
    iOS
    Jul 14, 2018 at 9:19 AM #1
    ColeyMa

    ColeyMa

    Joined:
    Jun 30, 2018
    Messages:
    1
    Motherboard:
    Asrock H310m-itx/ac
    CPU:
    i3-8100
    Graphics:
    Intel UHD Graphics
    Mobile Phone:
    iOS
    Hi everyone,

    I have been following the Installation guide of the site and able to make a bootable High Sierra USB drive with Unibeast.

    I have also changed my bios settings following the recommended settings. I was able to boot with the USB drive and start the installation process. However, as the installation proceeds, it just stucks at the Apple logo without any progress bar. So, I tried to boot in verbose mode and got the message in the attached image. I don't know what I should do to make the installation work. I appreciate if anyone could help. Thanks in advance!
    IMG_0455_(1).jpg IMG_045 (1).jpg
     
  2. BreBo

    BreBo Moderator

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    8,380
    Motherboard:
    Gigabyte GA-Z87X-OC
    CPU:
    i7-4770K
    Graphics:
    GTX 970
    Jul 14, 2018 at 5:18 PM #2
    BreBo

    BreBo Moderator

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    8,380
    Motherboard:
    Gigabyte GA-Z87X-OC
    CPU:
    i7-4770K
    Graphics:
    GTX 970
    Search Results for Query: mach reboot
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice