New Automatic HDMI Audio Script Released

Discussion in 'HDMI Audio' started by tonymacx86, Jan 28, 2016.

  1. toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21,196
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Aug 29, 2017 at 1:11 AM #201
    toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21,196
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    See Post #1, "All issues need ..."
     
  2. irakly

    irakly

    Joined:
    Aug 29, 2017
    Messages:
    1
    CPU:
    MacPro 3,1 3.16GHz 8-core
    Graphics:
    GTX 980 ti
    Aug 29, 2017 at 3:13 AM #202
    irakly

    irakly

    Joined:
    Aug 29, 2017
    Messages:
    1
    CPU:
    MacPro 3,1 3.16GHz 8-core
    Graphics:
    GTX 980 ti
    Hi.
    I did download the EFI mounter, and it did its thing. I seem to have followed the instructions, but... Output below.
    What am I doing wrong?

    File: audio_cloverHDMI-120.command_v1.0d
    Release Mode
    EFI partition not mounted
    Macintosh HD/EFI not found
    EFI/CLOVER folder not available to install HDMI audio
    No system files were changed
    To save a Copy of this Terminal session: Terminal/Shell/Export Text As ...
    logout
    Saving session...
    ...copying shared history...
    ...saving history...truncating history files...
    ...completed.
    [Process completed]

    Mac Pro 3,1
    OS X Sierra
    GTX 980ti
     
  3. toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21,196
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Aug 29, 2017 at 3:36 AM #203
    toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21,196
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    See Post #1, "All issues need ..."
     
  4. VadimKA8

    VadimKA8

    Joined:
    Jul 13, 2017
    Messages:
    9
    Mobo:
    ASUS PRIME H270-PRO
    CPU:
    i7600
    Graphics:
    HD630
    Mobile Phone:
    iOS
    Aug 29, 2017 at 9:50 PM #204
    VadimKA8

    VadimKA8

    Joined:
    Jul 13, 2017
    Messages:
    9
    Mobo:
    ASUS PRIME H270-PRO
    CPU:
    i7600
    Graphics:
    HD630
    Mobile Phone:
    iOS
    Attached
     

    Attached Files:

  5. toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21,196
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Aug 30, 2017 at 1:30 AM #205
    toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21,196
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
  6. ToaistMonk

    ToaistMonk

    Joined:
    Sep 2, 2017
    Messages:
    1
    Sep 3, 2017 at 10:43 PM #206
    ToaistMonk

    ToaistMonk

    Joined:
    Sep 2, 2017
    Messages:
    1
    I did this and now my rig loads half way through and goes black. Looking at various options. Anyone else having this problem?
     
  7. toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21,196
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Sep 4, 2017 at 9:20 PM #207
    toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21,196
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Rules: • Profiles need to contain at least your primary system to assist others with helping you.
     
  8. fillg1

    fillg1

    Joined:
    Dec 18, 2015
    Messages:
    11
    Mobo:
    Gigabyte Brix Pro
    CPU:
    4770R
    Mac:
    MacBook
    Mobile Phone:
    Android
    Sep 11, 2017 at 6:52 PM #208
    fillg1

    fillg1

    Joined:
    Dec 18, 2015
    Messages:
    11
    Mobo:
    Gigabyte Brix Pro
    CPU:
    4770R
    Mac:
    MacBook
    Mobile Phone:
    Android
    Worked like a charm on my Brix Pro.
    Thanks alot !!
     
  9. cruzeta

    cruzeta

    Joined:
    Sep 5, 2017
    Messages:
    4
    Mac:
    iMac
    Sep 16, 2017 at 10:18 AM #209
    cruzeta

    cruzeta

    Joined:
    Sep 5, 2017
    Messages:
    4
    Mac:
    iMac
    Code (Text):
    File: audio_cloverHDMI-120.command_v1.0d
    Release Mode
    EFI partition is mounted
    HDMI audio codec(s)
    Nvidia:   0x10de0040
    Integrated Graphics is not installed/enabled
    Install AMD/Nvidia HDMI audio (y/n): y
    Nvidia discrete graphics card 10de1187 found on PEG0@1/PEGP@0
    Nvidia HDMI audio is enabled
    To save a Copy of this Terminal session: Terminal/Shell/Export Text As ...
    logout
    Saving session...
    ...copying shared history...
    ...saving history...truncating history files...
    ...completed.
    But when I go to System / Sound:
    No output devices found.

    Any help?
    Thanks in advance.
     
  10. toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21,196
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Sep 16, 2017 at 1:54 PM #210
    toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21,196
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    See Post #1, All issues need Problem Reporting files attached, see Post #1, HDMI audio thread. Post to linked thread.
     

Share This Page