New Automatic HDMI Audio Script Released

Discussion in 'HDMI Audio' started by tonymacx86, Jan 28, 2016.

  1. rajibsecond

    rajibsecond

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    3
    Mobo:
    gigabyte h110m-s2
    CPU:
    6th gen intel i3 6100
    Graphics:
    Zotac gtx 960 2gb ddr5
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    Android
    Jan 8, 2017 at 7:40 PM #141
    rajibsecond

    rajibsecond

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    3
    Mobo:
    gigabyte h110m-s2
    CPU:
    6th gen intel i3 6100
    Graphics:
    Zotac gtx 960 2gb ddr5
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    Android
    I am facing the same issue no hdmi audio from my zotac gtx 960 gpu on hackintosh sierra 10.12.2

    Any help about the issue wil be appriciated.
    Thanks
     
  2. toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    18,399
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 8, 2017 at 8:06 PM #142
    toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    18,399
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    See Post #1, "Report all results and any bugs at ..."
     
  3. agentot

    agentot

    Joined:
    Jan 4, 2017
    Messages:
    1
    Jan 13, 2017 at 6:32 PM #143
    agentot

    agentot

    Joined:
    Jan 4, 2017
    Messages:
    1
    Works great!!!! on my z97i-plus (integrated hd4600) thx guys four this great work!!!

    br
    ss
     
  4. Eightarmedpet

    Eightarmedpet

    Joined:
    Jul 31, 2015
    Messages:
    63
    Mobo:
    GA-H81M-S2H
    CPU:
    i3 4330
    Graphics:
    GTX 950
    Mac:
    iMac, MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 16, 2017 at 4:59 PM #144
    Eightarmedpet

    Eightarmedpet

    Joined:
    Jul 31, 2015
    Messages:
    63
    Mobo:
    GA-H81M-S2H
    CPU:
    i3 4330
    Graphics:
    GTX 950
    Mac:
    iMac, MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS

    Did you try the auto detect script, worked for me many times on different builds (many thanks Toleda). The instructions are hard to decipher and it sometimes comes up with errors due to how your build is set up but it's always delivered in the end....
     
  5. rajibsecond

    rajibsecond

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    3
    Mobo:
    gigabyte h110m-s2
    CPU:
    6th gen intel i3 6100
    Graphics:
    Zotac gtx 960 2gb ddr5
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    Android
    Jan 16, 2017 at 5:11 PM #145
    rajibsecond

    rajibsecond

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    3
    Mobo:
    gigabyte h110m-s2
    CPU:
    6th gen intel i3 6100
    Graphics:
    Zotac gtx 960 2gb ddr5
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    Android
    ya I have tried auto detect method but it didn't work for me. also I have tried fresh installation of Mac OS Sierra 10.12.2 on my pc but it didn't help me.
     
  6. toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    18,399
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 16, 2017 at 5:53 PM #146
    toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    18,399
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Post #1/How to use:
    5 steps described, what is hard to decipher?
     

Share This Page