Contribute
Register

Network Connection is delay after starting machine

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 5, 2012
Messages
77
Motherboard
Gigabyte Z690 Gaming X
CPU
i7-12700K
Graphics
WX 5100
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Hello,

My build is i7 3770k with GA-Z77N-WIFI motherboard. if I pull out network cable and reinsert then I need to restart the machine to get connected to internet. another issue is when starting the machine and after log into desktop when you open Safari it wont display I need to wait for couple of second and refresh it then it will connect and no problem afterwords.
what may be the reason and how can be resolved..any help appreaciated

Thanks in advance
 
Joined
Mar 17, 2012
Messages
7,361
Motherboard
Gigabyte GA-B75M-HD3
CPU
i7-3770
Graphics
HD 5570
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Other
Hello,

My build is i7 3770k with GA-Z77N-WIFI motherboard. if I pull out network cable and reinsert then I need to restart the machine to get connected to internet. another issue is when starting the machine and after log into desktop when you open Safari it wont display I need to wait for couple of second and refresh it then it will connect and no problem afterwords.
what may be the reason and how can be resolved..any help appreaciated

Thanks in advance

I posted this link for someone else yesterday. Read comment No.3 from Hawnted : http://www.tonymacx86.com/mountain-...em-h77n-wifi-i3-3225-so-close.html#post491515


Adrian B
 
Status
Not open for further replies.
Top