Contribute
Register

NEED Help for Multibeast Set UP on Z77x UD3H

Joined
Apr 28, 2013
Messages
17
Motherboard
Gigabyte Z77-UD3H
CPU
i5 3.0
Graphics
EVGA GTX670
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I need Help to set up well the multibeast drivers for a Z77X UD3H....
I have i5 and EVGA GTX670

Just need to set up the drivers for multibeast
I got the card up and running I google it and found tutorials on youtube to set up the GTX670

but im having troble with maybe BIOS or Multibeast Drivers set up...

Please Help...
 
Joined
Nov 2, 2012
Messages
161
Motherboard
Mountain Lion
CPU
i7-3770K
Graphics
MSI 2GB GTX 660 Twin Frozr III
Mac
Mac Pro
Classic Mac
Classic
Mobile Phone
iOS
Hi,

It's not really clear on what you need help.
I am pretty sure your GPU is now supported natively with 10.8.3

About Multibeast, what have you been installing already ? Is something not working ?

Since you mobo is similar to mine and a lot of others, you may just look at our posts reporting our installation setup.
 
Joined
Apr 28, 2013
Messages
17
Motherboard
Gigabyte Z77-UD3H
CPU
i5 3.0
Graphics
EVGA GTX670
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Well I dont have audio for some reason I always have to boot ( -x ) safe mode
I want To know what to install in multi beast for My Z77x UD3H

Im Using a GTX670 How Do you install it?

I got Mine Working but the browser and Video are flashing Please Help
 
Joined
Jan 16, 2011
Messages
20
Motherboard
mac os lion mountain
CPU
i5 3450
Graphics
MSI N660TF2GD5/OC
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
hi I have the same motherboard my bios is F18, I t sends configue for its usb3 and especially extra, you place two kext with kext wizard, you repaired the permission, you replace it with the extra I provided you, you reboot
 

Attachments

Joined
Nov 2, 2012
Messages
161
Motherboard
Mountain Lion
CPU
i7-3770K
Graphics
MSI 2GB GTX 660 Twin Frozr III
Mac
Mac Pro
Classic Mac
Classic
Mobile Phone
iOS
If your GC is not natively supported, you'll have to do the following :
First install ML using the internal GPU of your CPU which means having GraphicsEnabler set to "yes" in MultiBeast. If you have already installed ML without the GC, it means this step is already done.

Then you have to install nVidia drivers. Set GraphicsEnabler to no.

Shut down the computer, install your GC, plug your monitor to it.

Boot and check what is the "Init Display First" in your motherboard. Set it to PEG (check here: http://www.tonymacx86.com/99-quick-guide-configuring-uefi-gigabyte-s-7-series-lga-1155-boards.html )

Boot. You're done :)

About audio, I don't know how your mobo is supposed to work, but again check other people's like this one :
http://www.tonymacx86.com/mountain-lion-desktop-guides/68018-gigabyte-ga-z77x-ud3h-i5-3570k-hd4000-works-except-via-sound.html
 
Joined
Jan 15, 2010
Messages
253
Motherboard
ga-x79-ud3
CPU
i7
Graphics
nvidia gtx 660
Many THANKS to Sapphire112 for providing the DSDT and kexts. They work perfectly. Sound AND usb 3, yay!

I did keep my original Chameleon.org.plist since there was other info specific to my installtion there.

(obviously I am talking about the ud3h MB here , not the X79 system in my sig)
 
Joined
Nov 5, 2013
Messages
3
Motherboard
GIGABYTE Z77X-UD3H
CPU
Intel i7-3770K
Graphics
GIGABYTE GV-N770OC-4GD GeForce GTX 770 4GB
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I am all new to this Hackitosh world. I downloaded the TUTO folder. This is where my confusion starts. How do I use and in what order do I use everything in? Do I 1st run the multi beast set up with the DSDT in the extra folder 1st? Or do I install the kext files 1st? And what do I do with the .plist files?

Please help me out I am at my wits end trying to get the sound ports to work as that is the most important right now.
 
Top