Contribute
Register

My Hacktintosh Build on H370 Aorus Gaming 3 WiFi - rev1.0

Joined
Nov 4, 2018
Messages
21
Motherboard
H370 ADRUS Gaming 3 WIFI
CPU
I5-8600K
Graphics
GTX 750 Ti
Mac
MacBook
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
Hello! Now I've got the system up and running but still have problems with the MultiBeast setup.

- No Sound
- No Network
- Problems with the USB-Ports


Is there anyone who can tell me his MultiBeast settings?
 

Attachments

Joined
Oct 20, 2012
Messages
7
Motherboard
GA-Z77-DS3H
CPU
i5-3570K
Graphics
GT 640
Is it this mobo? I can't even get past the Apple logo on installation, it just sits there.
 
Joined
Oct 20, 2012
Messages
7
Motherboard
GA-Z77-DS3H
CPU
i5-3570K
Graphics
GT 640
How is your system running now? I'm having trouble even with the installation.

Burnabe's Build:
Gigabyte H370 Aorus Gaming 3 WiFi - i7-8700 - GTX 1050 Ti
...
 
Last edited by a moderator:
Joined
Nov 4, 2018
Messages
21
Motherboard
H370 ADRUS Gaming 3 WIFI
CPU
I5-8600K
Graphics
GTX 750 Ti
Mac
MacBook
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
How is your system running now? I'm having trouble even with the installation.
Hi I'm still having Problems. After a few days now, the USB doesn't work anymore. So after booting, I cant do anything. I will have Time on the Weekend to test again. If i find a solution I will Post it here.
 
Joined
Dec 12, 2014
Messages
5
Motherboard
Gigabyte H270-HD3
CPU
I5 7600K
Graphics
GTX 1060
Mac
Mac Pro
Hello Guys, I plan to buy a mobo to make my hackintosh this week. I'm interested by the H370 AORUS GAMING 3.

Did you finally was able to make it work with High Sierra ? Did you recommend this mobo? Is the installation complicated ?


Best

Rémy
 
Joined
Nov 4, 2018
Messages
21
Motherboard
H370 ADRUS Gaming 3 WIFI
CPU
I5-8600K
Graphics
GTX 750 Ti
Mac
MacBook
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
1. If I would recommend the motherboard? No, it's too difficult to make everything work.

2. Currently, the system runs stable but without sound. Here I still hope for help from you.

3. I also made the mistake and installed Mojave, so I don't have a graphics card that works (I just missed it).

4. I would like to know if I can somehow get the internal WLAN card to work?

Enclosed you find again my EFI folder with which the installation works well.
After the installation, I only let MultiBeast run in the default setting and only set the system description to iMac18.2. Then, I copied the contents of my EFI folder into the Liberty with KextBeastv2.0.2.

So, if you'd help me out, I'd love it.
 

Attachments

Joined
Dec 12, 2014
Messages
5
Motherboard
Gigabyte H270-HD3
CPU
I5 7600K
Graphics
GTX 1060
Mac
Mac Pro
Thanks a lot @TheFox. I try to install High Serra today. I let you know

Best.
 
Joined
Jan 18, 2019
Messages
2
Motherboard
z370
CPU
intel i7 8700k
Graphics
gtx 1080
Hi !

Same problem here, same MB.

I'm stuck at the Apple logo turning into Prohibited sign, apparently this could be because it doesn't recognize a drive.
I have a 2Tb data drive formatted in macOS format (GUID partition), but when I run into Clover boot , the only option I have is "EXTERNAL" which is my USB key right ??? Do you guys see more HDD or SSD for installation choice at Clover boot menu ?

Also I have an M.2 drive but I know I need some more stuff to make it work, I would begin by installing on the Data drive first, or perhaps the m.2 is By chance I see it at the installation, but currently stuck at this prohibited sign.

PLEASE HELP ;o)

Thanks guys !
 
Joined
Nov 4, 2018
Messages
21
Motherboard
H370 ADRUS Gaming 3 WIFI
CPU
I5-8600K
Graphics
GTX 750 Ti
Mac
MacBook
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
Hi, @theufo. I'm not the pro, but I will try to help out.
Did you use my EFI folder? if not, can you share your with us?

Sorry, but I need some moer information...

@ALL Do you have a solution for the Sound problem?

@remydevlieger How about your installation?
 
Joined
Apr 18, 2018
Messages
9
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
Android
TheFox I used your Folder Efi. Same MB, i3-8100, no graphics.
There is no result for me. It stopped at the beginning. Can you fix it? I tried hard to install Mojave in this nice MB.
Tell me more about it .
 
Top