Contribute
Register

My Computer is a brick after 10.6.8 and Multibeast

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 24, 2011
Messages
6
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I installed SL which was working alright besides having some problems maintaining an internet connection using Ethernet. I then ran Update Helper, the 10.6.8 combo update and Multibeast where I chose User DSDT and System Utulities. Then ejected iBoot and upon restarting SL would not load on its own, I would get to the white loading screen and it would crash, so I tried booting with iBoot CD and that didn't work- it crashed again. Now when I turn my computer on the screen is black. There is nothing, no bios logo screen, text or anything. In fact, I think the monitor actually sleeps even when the Computer is turned on. What do I do? I'm willing to restart, I just want my computer to do something....right now its just a brick?

Any thoughts? thanks guys
 

RTK

Joined
Dec 11, 2010
Messages
901
Motherboard
Gigabyte GA-P55M-UD4 (F9)
CPU
i7-870
Graphics
HD 5770
What are your system specs? Is it the Dell Studio Slim listed in your profile?
 
Joined
Dec 22, 2011
Messages
16
Motherboard
ASRock Z370 Extreme 4
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 590
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
General trouble-shooting steps:
- removing any extra hardware you don't need including USB accessories
- check connections for everything connectible
- reset CMOS
- pull or swap graphics card
- pull out RAM one by one
- reseat any wire or hardware connections (except CPU)

In addition, most computers have beeps or LED indicators to show faults.

If all else fails... :banghead:
 
Status
Not open for further replies.
Top