MultiBeast won't download 9.1.0

Discussion in 'MultiBeast Archived Threads' started by CO_Steve, May 10, 2017.

  1. CO_Steve

    CO_Steve

    Joined:
    Nov 14, 2012
    Messages:
    23
    Motherboard:
    N77 Wifi, Z87-GD65
    CPU:
    i5 3570k, i5 4670k
    Graphics:
    built in
    May 10, 2017 at 6:30 PM #1
    CO_Steve

    CO_Steve

    Joined:
    Nov 14, 2012
    Messages:
    23
    Motherboard:
    N77 Wifi, Z87-GD65
    CPU:
    i5 3570k, i5 4670k
    Graphics:
    built in
    When I try to download 9.1.0 I get lots of Avast virus errors (ignored) and then the download fails reporting a network error.
     
  2. CO_Steve

    CO_Steve

    Joined:
    Nov 14, 2012
    Messages:
    23
    Motherboard:
    N77 Wifi, Z87-GD65
    CPU:
    i5 3570k, i5 4670k
    Graphics:
    built in
    May 10, 2017 at 10:30 PM #2
    CO_Steve

    CO_Steve

    Joined:
    Nov 14, 2012
    Messages:
    23
    Motherboard:
    N77 Wifi, Z87-GD65
    CPU:
    i5 3570k, i5 4670k
    Graphics:
    built in
    Tried it with Safari. File downloaded but couldn't unzip. File damaged error.
     
  3. MacMan

    MacMan Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    8,069
    Motherboard:
    GA-Z270X-Ultra Gaming
    CPU:
    i7-7700K
    Graphics:
    GTX 1070
    Mac:
    MacBook Pro, Mac Pro
    Classic Mac:
    Power Mac, PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    May 10, 2017 at 10:53 PM #3
    MacMan

    MacMan Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    8,069
    Motherboard:
    GA-Z270X-Ultra Gaming
    CPU:
    i7-7700K
    Graphics:
    GTX 1070
    Mac:
    MacBook Pro, Mac Pro
    Classic Mac:
    Power Mac, PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    Closed, not a site or MultiBeast issue.
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice