Contribute
Register

MultiBeast v11.0 for Mojave Not Out > What to Use?

Status
Not open for further replies.
Joined
Jul 17, 2016
Messages
24
Motherboard
Gigabyte Aorus MASTER Z390
CPU
i9-9900K
Graphics
Radeon VII
Mac
  1. iMac
Note: MultiBeast 11 will be ready soon- for now use MultiBeast 10.4.0 for Post-Installation
Do this mean that it is not possible to boot without USB key for now?
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
23,729
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Joined
Jul 17, 2016
Messages
24
Motherboard
Gigabyte Aorus MASTER Z390
CPU
i9-9900K
Graphics
Radeon VII
Mac
  1. iMac
no, use Multibeast 10.4.0
Thanks. Tomorrow I’ll investigate about it.
I was able to install and boot using usb key,but I cannot boot from hd.
Good nigth
 
Joined
Jul 17, 2016
Messages
24
Motherboard
Gigabyte Aorus MASTER Z390
CPU
i9-9900K
Graphics
Radeon VII
Mac
  1. iMac
Thanks. Tomorrow I’ll investigate about it.
I was able to install and boot using usb key,but I cannot boot from hd.
Good nigth
Installation completed and HD bootable.
Now I only have to let my USB 3 webcam (Logitech Brio) work: is the code for config.plist available?
 

trs96

Moderator
Joined
Jul 31, 2012
Messages
20,547
Motherboard
GA-Z97X-UD3H-BK
CPU
i5-4690K
Graphics
HD4600 / RX 570
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Mobile Phone
  1. Android
I am waiting for a fresh install with unibeast and multibeast made for mojave ! I don't want to make another install when multibeast 11 comes out !
Did you read posts 1-4 above ?
 
Joined
Oct 7, 2018
Messages
2
Motherboard
Asus z170i
CPU
i5-6500
Graphics
Intel HD 530
Installation completed and HD bootable.
Now I only have to let my USB 3 webcam (Logitech Brio) work: is the code for config.plist available?
Have you fully reinstalled system on hd??

I have same problem, can boot only via my usb key, tried to use multibeast 10.4.0 several times...using system already for month, really dont wont to pass via full installation process again))
 
Joined
Jul 17, 2016
Messages
24
Motherboard
Gigabyte Aorus MASTER Z390
CPU
i9-9900K
Graphics
Radeon VII
Mac
  1. iMac
Have you fully reinstalled system on hd??
I have same problem, can boot only via my usb key, tried to use multibeast 10.4.0 several times...using system already for month, really dont wont to pass via full installation process again))
Hello, I reinstalled the system several times deleting every time the whole hd, and finally everything worked (after about 3 evenings of work).
I phisically disconnected the second non-bootable sata ntfs hd ,leaving the system with only moJave hd. Then I create a single Mojave partition (earlier I tried creating a second partition for data), installed using English language and finally I tried using different Unibeast options. I added third party sata support, and if I remember right, intel generic AHCI driver (plus audio and network drivers). I have a radeon 580 graphics card, so I didn't need to add video drivers.
After successful boot, I connected again the second ntfs hd and resized Mojave partition, creating a second one.
Good luck.
 
Joined
Nov 5, 2010
Messages
502
Motherboard
MSI TRX40 Creator
CPU
AMD Threadripper 3970X
Graphics
Sapphire Nitro+ RX 6900 XT
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
To everyone in this thread, you do realize MultiBeast or Unibeast is not needed at all in order to make your USB Installer or install the EFI you use for your system to your HDD correct? Use Clover and Clover configurator that is all that is needed.
 
Status
Not open for further replies.
Top