Contribute
Register

Multibeast install fails

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 26, 2012
Messages
8
Motherboard
ML 10.8.4
CPU
I5 2.7
Graphics
None
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
I cannot get 5.4.3 to install on the USB disk. I have tried it with different disks. It goes to the end and then says "installation failed" I also went back and tried older versions. I must be doing something wrong. It has worked in the past. Anyone have any ideas??
 
Joined
Mar 17, 2012
Messages
7,350
Motherboard
Gigabyte GA-B75M-HD3
CPU
i7-3770
Graphics
HD 5570
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Other
You should install MultiBeast directly to your downloads folder and open it up once you are in Mountain Lion. It can also be installed to a USB stick - I did this on my install and it worked fine. You should use MultiBeast to on the HDD or SSD that you have OS X installed on


Adrian B
 
Joined
Dec 26, 2012
Messages
8
Motherboard
ML 10.8.4
CPU
I5 2.7
Graphics
None
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
i have tried it from the usb drive. i put the zip file and opened in the usb drive. i go through the install and it says that it fails everytime.

i am checking off only the install file. i know i am going to feel really stupid when this works..

any help is most appreciated..
 
Joined
Dec 26, 2012
Messages
8
Motherboard
ML 10.8.4
CPU
I5 2.7
Graphics
None
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
update - i went out and got a new 8gb drive and started over. everything installed and looked normal. Now when i start the pc i get the tonymac "eye" apple logo at the top with three choices, the boot cd, the windows harddrive and the mac cd. when i choose the mac cd it looks like it is booting and then you get to the apple logo with the spinning ball underneath and then it doesnt do anything...

I think i am getting closer...

I am still running the integrated graphics card with a gigabyte H77-3DH, I3 with 8 GB ram. I also do not have a compatible wi-fi card yet.

Any ideas from anyone would be appreciated..
 
Joined
Mar 17, 2012
Messages
7,350
Motherboard
Gigabyte GA-B75M-HD3
CPU
i7-3770
Graphics
HD 5570
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Other
update - i went out and got a new 8gb drive and started over. everything installed and looked normal. Now when i start the pc i get the tonymac "eye" apple logo at the top with three choices, the boot cd, the windows harddrive and the mac cd. when i choose the mac cd it looks like it is booting and then you get to the apple logo with the spinning ball underneath and then it doesnt do anything...

I think i am getting closer...

I am still running the integrated graphics card with a gigabyte H77-3DH, I3 with 8 GB ram. I also do not have a compatible wi-fi card yet.

Any ideas from anyone would be appreciated..

Ok getting much closer. Are you using HDMI or DVI-D to your screen?

Adrian B
 
Joined
Dec 26, 2012
Messages
8
Motherboard
ML 10.8.4
CPU
I5 2.7
Graphics
None
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
I was using the VGA. But at last i put a 640 GT MSI video card and all works. I also put in a TP wifi carde and that works also.

This is what i have learned so far from this experience. If you use what is in the guide it works. The video did not work until i got the right card same with the wifi.

So now i can move forward. So afar 10.8.5 is working. I have a blue tooth keyboard and trackpad i would like to figure out but i am pretty thrilled to get this far. It was definately worth it.

Stay tuned...
 
Joined
Dec 26, 2012
Messages
8
Motherboard
ML 10.8.4
CPU
I5 2.7
Graphics
None
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Progress on the homefront - installed kext and now audio works..

my new problem is that when i put it to sleep it doesnt wake up. i can solve that by disabling sleep. But so far i am very pleased with the progress.
 
Status
Not open for further replies.
Top