Contribute
Register

multibeast failed

Joined
Nov 6, 2017
Messages
29
Motherboard
ASRock 87M PRO4
CPU
i7-4770K
Graphics
GTX 970
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Good day.
an littel problem. i have installed a high sierra made with unibeast from here. The problem starts when i try to run multibeast. as soon it tryes to make it bootable (install clover)it fails(for the second time, as i can see). i rememberd the serial/paralel ports is off. The fnny thing is that i made a "mac-crack" back in ´18 running Hs and that has runned ever since. whitout probs. Now i have bought a new samsung evo ssd and thought that it would be a brezz to get it to work.... but DAMN i was wrong :D. The clover version (info from the boot) is 5107.

the log file is as follows:
03/09/21 20:42:56 - Starting MultiBeast 10.4.0-20180812
03/09/21 20:43:23 - Installing 'Bootloaders > Clover UEFI Boot Mode'
03/09/21 20:43:26 - Install of 'Clover_v2.4k_r4630-UEFI.pkg' failed.
'installer: Package name is Clover v2.4k r4630 tonymacx86 UEFI
installer: Installing at base path /
installer: The install failed (The Installer encountered an error that caused the installation to fail. Contact the software manufacturer for assistance.)
'. Exiting.
03/09/21 21:26:29 - Starting MultiBeast 10.4.0-20180812
03/09/21 21:26:51 - Installing 'Bootloaders > Clover UEFI Boot Mode'
03/09/21 21:26:55 - Install of 'Clover_v2.4k_r4630-UEFI.pkg' failed.
'installer: Package name is Clover v2.4k r4630 tonymacx86 UEFI
installer: Installing at base path /
installer: The install failed (The Installer encountered an error that caused the installation to fail. Contact the software manufacturer for assistance.)
'. Exiting.
03/10/21 16:33:27 - Starting MultiBeast 10.4.0-20180812
03/10/21 16:34:14 - Installing 'Bootloaders > Clover UEFI Boot Mode'
03/10/21 16:34:18 - Install of 'Clover_v2.4k_r4630-UEFI.pkg' failed.
'installer: Package name is Clover v2.4k r4630 tonymacx86 UEFI
installer: Installing at base path /
installer: The install failed (The Installer encountered an error that caused the installation to fail. Contact the software manufacturer for assistance.)
'. Exiting.
03/10/21 16:58:31 - Starting MultiBeast 10.4.0-20180812
03/10/21 16:58:51 - Installing 'Bootloaders > Clover UEFI Boot Mode'
03/10/21 16:58:55 - Install of 'Clover_v2.4k_r4630-UEFI.pkg' failed.
'installer: Package name is Clover v2.4k r4630 tonymacx86 UEFI
installer: Installing at base path /
installer: The install failed (The Installer encountered an error that caused the installation to fail. Contact the software manufacturer for assistance.)
'. Exiting.

Hope that is info enough
:D
 

UtterDisbelief

Moderator
Joined
Feb 13, 2012
Messages
6,793
Motherboard
Gigabyte Z490i Aorus Ultra - OC 0.6.8
CPU
i5-10600K
Graphics
GT 1030
Mac
  1. iMac
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. eMac
  2. iBook
Mobile Phone
  1. Android
Good day.
an littel problem. i have installed a high sierra made with unibeast from here. The problem starts when i try to run multibeast. as soon it tryes to make it bootable (install clover)it fails(for the second time, as i can see). i rememberd the serial/paralel ports is off. The fnny thing is that i made a "mac-crack" back in ´18 running Hs and that has runned ever since. whitout probs. Now i have bought a new samsung evo ssd and thought that it would be a brezz to get it to work.... but DAMN i was wrong :D. The clover version (info from the boot) is 5107.

the log file is as follows:
03/09/21 20:42:56 - Starting MultiBeast 10.4.0-20180812
03/09/21 20:43:23 - Installing 'Bootloaders > Clover UEFI Boot Mode'
03/09/21 20:43:26 - Install of 'Clover_v2.4k_r4630-UEFI.pkg' failed.
'installer: Package name is Clover v2.4k r4630 tonymacx86 UEFI
installer: Installing at base path /
installer: The install failed (The Installer encountered an error that caused the installation to fail. Contact the software manufacturer for assistance.)
'. Exiting.
03/09/21 21:26:29 - Starting MultiBeast 10.4.0-20180812
03/09/21 21:26:51 - Installing 'Bootloaders > Clover UEFI Boot Mode'
03/09/21 21:26:55 - Install of 'Clover_v2.4k_r4630-UEFI.pkg' failed.
'installer: Package name is Clover v2.4k r4630 tonymacx86 UEFI
installer: Installing at base path /
installer: The install failed (The Installer encountered an error that caused the installation to fail. Contact the software manufacturer for assistance.)
'. Exiting.
03/10/21 16:33:27 - Starting MultiBeast 10.4.0-20180812
03/10/21 16:34:14 - Installing 'Bootloaders > Clover UEFI Boot Mode'
03/10/21 16:34:18 - Install of 'Clover_v2.4k_r4630-UEFI.pkg' failed.
'installer: Package name is Clover v2.4k r4630 tonymacx86 UEFI
installer: Installing at base path /
installer: The install failed (The Installer encountered an error that caused the installation to fail. Contact the software manufacturer for assistance.)
'. Exiting.
03/10/21 16:58:31 - Starting MultiBeast 10.4.0-20180812
03/10/21 16:58:51 - Installing 'Bootloaders > Clover UEFI Boot Mode'
03/10/21 16:58:55 - Install of 'Clover_v2.4k_r4630-UEFI.pkg' failed.
'installer: Package name is Clover v2.4k r4630 tonymacx86 UEFI
installer: Installing at base path /
installer: The install failed (The Installer encountered an error that caused the installation to fail. Contact the software manufacturer for assistance.)
'. Exiting.

Hope that is info enough
:D

Hi there.

I don't see Clover r5107 only r4630.

Did you choose HFS+ format or APFS when you installed High Sierra?

Boot using your UniBeast installer and check the destination partition using Disk Utility.

Not enough to go on to advise more at this point.

:)
 
Top