Multibeast error - Failed to Install Check Log...Please help!

Discussion in 'MultiBeast Bug Reports' started by strat5500, Oct 21, 2014.

  1. strat5500

    strat5500

    Joined:
    Feb 3, 2014
    Messages:
    8
    Mobo:
    GA-z78x-d3h
    CPU:
    Intel i5 4670
    Graphics:
    MSI GTX 970
    Mobile Phone:
    Android
    Oct 21, 2014 at 5:23 PM #1
    strat5500

    strat5500

    Joined:
    Feb 3, 2014
    Messages:
    8
    Mobo:
    GA-z78x-d3h
    CPU:
    Intel i5 4670
    Graphics:
    MSI GTX 970
    Mobile Phone:
    Android
    After I installed Yosemite (FYI I used the assistant to migrate apps over but not setting or anything) I tried to install my usual kexts (that I used in Mavericks) using Multibeast (v7.0.1). It came up with the screenshot below.

    I checked the log in User->Library->Logs and found the multicast.log.
    The log said this Failed to bless helper. Error: (null).
    Nothing more. :problem:
    After a search on google and this forum, I could not find a solution.

    My specs are:
    Mobo: Gigabyte Z87x-dh3
    CPU: Intel i5 4760
    GPU: Nvidia GTX 650 Ti
    One SSD for OS X, One HDD for general data, One HDD for Windows.

    Any help at all is appreciated.
    Thanks
     

    Attached Files:

    • Screen Shot 2014-10-21 at 17.16.39.png  (53.9 KB, 1,181 views)
  2. vivanov

    vivanov

    Joined:
    Oct 23, 2013
    Messages:
    5
    Oct 21, 2014 at 8:46 PM #2
    vivanov

    vivanov

    Joined:
    Oct 23, 2013
    Messages:
    5
    Same here
     
  3. TheNikOne

    TheNikOne

    Joined:
    Jun 6, 2014
    Messages:
    8
    Mobo:
    GA-Z97M-D3H
    CPU:
    Core i5 4670 @ 3.40 GHz
    Graphics:
    Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 770
    Mac:
    iMac, Mac mini
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 21, 2014 at 10:41 PM #3
    TheNikOne

    TheNikOne

    Joined:
    Jun 6, 2014
    Messages:
    8
    Mobo:
    GA-Z97M-D3H
    CPU:
    Core i5 4670 @ 3.40 GHz
    Graphics:
    Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 770
    Mac:
    iMac, Mac mini
    Mobile Phone:
    iOS
    Same for me
     
  4. strat5500

    strat5500

    Joined:
    Feb 3, 2014
    Messages:
    8
    Mobo:
    GA-z78x-d3h
    CPU:
    Intel i5 4670
    Graphics:
    MSI GTX 970
    Mobile Phone:
    Android
    Oct 22, 2014 at 8:24 PM #4
    strat5500

    strat5500

    Joined:
    Feb 3, 2014
    Messages:
    8
    Mobo:
    GA-z78x-d3h
    CPU:
    Intel i5 4670
    Graphics:
    MSI GTX 970
    Mobile Phone:
    Android
    Does anyone have any idea why this is happening and why there is a useless error message in the log?

    Is it something to do with migrating apps? Is it a deeper lying problem?
     
  5. MacMan

    MacMan Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    7,811
    Mobo:
    GA-Z77X-UP5 TH
    CPU:
    Core i7-3770K
    Graphics:
    GTX 670
    Mac:
    MacBook Pro
    Classic Mac:
    Power Mac, PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 23, 2014 at 2:26 PM #5
    MacMan

    MacMan Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    7,811
    Mobo:
    GA-Z77X-UP5 TH
    CPU:
    Core i7-3770K
    Graphics:
    GTX 670
    Mac:
    MacBook Pro
    Classic Mac:
    Power Mac, PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    To around this requires you to execute the following commands in Terminal:

    Code (Text):
    [COLOR=#000000][FONT=Helvetica]sudo launchctl unload /Library/LaunchDaemons/com.tonymacx86.InstallHelper[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Helvetica].plist[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Helvetica]
    [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Helvetica]sudo rm /Library/LaunchDaemons/com.tonymacx86.InstallHelper.plist[/FONT][/COLOR]
    [COLOR=#000000][FONT=Helvetica]sudo rm /Library/PrivilegedHelperTools/com.tonymacx86.InstallHelper[/FONT][/COLOR]
    Then download and run MultiBeast again.
     
  6. strat5500

    strat5500

    Joined:
    Feb 3, 2014
    Messages:
    8
    Mobo:
    GA-z78x-d3h
    CPU:
    Intel i5 4670
    Graphics:
    MSI GTX 970
    Mobile Phone:
    Android
    Oct 23, 2014 at 5:42 PM #6
    strat5500

    strat5500

    Joined:
    Feb 3, 2014
    Messages:
    8
    Mobo:
    GA-z78x-d3h
    CPU:
    Intel i5 4670
    Graphics:
    MSI GTX 970
    Mobile Phone:
    Android
    Thanks for the relatively quick reply MacMan!

    I will try those commands when I next boot into my Hackintosh!

    Again, cheers! :clap::D
     
  7. TheNikOne

    TheNikOne

    Joined:
    Jun 6, 2014
    Messages:
    8
    Mobo:
    GA-Z97M-D3H
    CPU:
    Core i5 4670 @ 3.40 GHz
    Graphics:
    Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 770
    Mac:
    iMac, Mac mini
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 23, 2014 at 9:40 PM #7
    TheNikOne

    TheNikOne

    Joined:
    Jun 6, 2014
    Messages:
    8
    Mobo:
    GA-Z97M-D3H
    CPU:
    Core i5 4670 @ 3.40 GHz
    Graphics:
    Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 770
    Mac:
    iMac, Mac mini
    Mobile Phone:
    iOS
    Thank you for your help, but it does't work for me.

    After the first command it says : "No such file or directory"
    After the second and third command it deletes both files.

    But I've the same error with the redownloaded Multibeast.

    Is there anything I could have done wrong?

    Does it work for you strat5500?
     
  8. strat5500

    strat5500

    Joined:
    Feb 3, 2014
    Messages:
    8
    Mobo:
    GA-z78x-d3h
    CPU:
    Intel i5 4670
    Graphics:
    MSI GTX 970
    Mobile Phone:
    Android
    Oct 26, 2014 at 7:37 AM #8
    strat5500

    strat5500

    Joined:
    Feb 3, 2014
    Messages:
    8
    Mobo:
    GA-z78x-d3h
    CPU:
    Intel i5 4670
    Graphics:
    MSI GTX 970
    Mobile Phone:
    Android
    ThNikOne, I am not able to check whether it works at the moment as I am away this week. I'll post here as soon as I get back.

    Hopefully it works for me!
     
  9. strat5500

    strat5500

    Joined:
    Feb 3, 2014
    Messages:
    8
    Mobo:
    GA-z78x-d3h
    CPU:
    Intel i5 4670
    Graphics:
    MSI GTX 970
    Mobile Phone:
    Android
    Nov 1, 2014 at 6:30 PM #9
    strat5500

    strat5500

    Joined:
    Feb 3, 2014
    Messages:
    8
    Mobo:
    GA-z78x-d3h
    CPU:
    Intel i5 4670
    Graphics:
    MSI GTX 970
    Mobile Phone:
    Android
    It worked for me.

    TheNikOne, did you try copy and pasting the code MacMan gave into one big command? Rather than separate lines?
     
  10. pit512

    pit512

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    231
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z170X-UD3
    CPU:
    Core i7 6700K @4.6GHz
    Graphics:
    Gigabyte GTX 970 Windforce
    Mac:
    iMac, MacBook Pro
    Classic Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    Nov 9, 2014 at 2:18 PM #10
    pit512

    pit512

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    231
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z170X-UD3
    CPU:
    Core i7 6700K @4.6GHz
    Graphics:
    Gigabyte GTX 970 Windforce
    Mac:
    iMac, MacBook Pro
    Classic Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    I believe ".plist" is missing at the end of the first command.
     

Share This Page