Contribute
Register

Multibeast does not change config.plist

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 3, 2015
Messages
18
Motherboard
GA-Z97X-UD7 TH
CPU
i7
Graphics
HD 4600
Mac
  1. MacBook Pro
I had my system working but the video was not quite right. I determined the correct video driver for my motherboard and created a new startup list using Multibeast but it not only failed, but now I have to manually reset both the USB and Graphic Injection options at start up. When I save a Multibeast file with the new video option, it will not reload the file completely, I get a corrupt file warning and then all the options except the video are there. I have renamed the plist file and allowed Multibeast to create a new one which does not work either. Is the config.plist supposed to be in the EFI folder or the EFI/clover folder?

Yosemite
Gigabyte motherboard with Intel 350 graphics
Works fine using the Inject EDID option at start up but the Inject Intel is always selected.

Any help would be appreciated. Thanks
 

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,426
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
HD 4600 / RX 580
Is the config.plist supposed to be in the EFI folder or the EFI/clover folder?

EFI/EFI/Clover/config.plist

but now I have to manually reset both the USB and Graphic Injection options at start up.

In order to save the settings you made at the Clover Boot Screen you have to edit your config.plist

Download Clover Configurator (Vibrant Edition)
  • Open Clover Configurator
  • Mount your EFI partition
  • Open your EFI/EFI/Clover/config.plist
  • Go to Devices > USB and make your changes
  • Go to Graphics and make your changes
  • Save your EFI/EFI/Clover/config.plist
  • Close Clover Configurator
 
Status
Not open for further replies.
Top