MultiBeast 9.0.0 Bug

Discussion in 'MultiBeast Archived Threads' started by MacMan, Oct 2, 2016.

  1. MacMan

    MacMan Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    7,916
    Mac:
    MacBook Pro, Mac Pro
    Classic Mac:
    Power Mac, PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 2, 2016 at 2:49 AM #1
    MacMan

    MacMan Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    7,916
    Mac:
    MacBook Pro, Mac Pro
    Classic Mac:
    Power Mac, PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    For some reason the following ethernet kexts installation packages were built with incorrect permissions:

    AppleIGB-v5.3.5.3.pkg
    AtherosE2200Ethernet-v2.0.1.pkg
    AtherosE2200Ethernet-v2.2.0.pkg

    Regretfully we will not be able to update MultiBeast for a week due to travel.

    In the meantime you can run the following command in Terminal to fix this:

    For the AppleIGB kext:
    Code (Text):
    sudo chown -R 0:0 /Library/Extensions/AppleIGB.kext
    For either version of the AtherosE2200Ethernet:
    Code (Text):
    sudo chown -R 0:0 /Library/Extensions/AtherosE2200Ethernet.kext
    After running that command reboot your system to update the kernel cache and load the kext.
     
  2. MacMan

    MacMan Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    7,916
    Mac:
    MacBook Pro, Mac Pro
    Classic Mac:
    Power Mac, PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 11, 2016 at 5:09 PM #2
    MacMan

    MacMan Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    7,916
    Mac:
    MacBook Pro, Mac Pro
    Classic Mac:
    Power Mac, PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS

Share This Page