Contribute
Register

MultiBeast 7.0 Update

Joined
Jun 17, 2011
Messages
7
Motherboard
asus sabertooth z77
CPU
intel core i5 3570k
Graphics
saphire hd 7970 vapor-x
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
Joined
Mar 20, 2011
Messages
1,357
Motherboard
ASRock B450 Steel Legend
CPU
Ryzen 3 3100
Graphics
RX 570
Mac
  1. Mac Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Article: MultiBeast 7.0 Update

i confirm that, it doesn't work for me either :(


try this Library/Preferences/System configuration /com.apple.boot.plist ... Edit and add this kext-dev-mode=1 , then reboot . i use this in public beta so try it :)
 

Attachments

  • Screen Shot 2014-10-17 at 11.45.15 am.png
    Screen Shot 2014-10-17 at 11.45.15 am.png
    38.7 KB · Views: 103
Joined
Oct 18, 2011
Messages
12
Motherboard
GA-Z77N-Wifi
CPU
i5 3570k @ 4.2
Graphics
Zotaz GTX 660
Mac
  1. Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
hi installed Yosemite, all went perfect.. But have no sound and no ethernet, i'm using a gigabyte GA-Z77N-wifi.. use ALC892 for sound and Realtek RTL8169 for ethernet as i did with ML & Maverick.. But they don't work on Yosemite, i'm i the only one, or are we waiting for updates?

Funny fact was that, before i ran multibeast ethernet was "working out of the box"?
 
Joined
Aug 7, 2013
Messages
4
Motherboard
GA-Z77X-UD5H rev1.1
CPU
3,68 GHz Intel Core i7
Graphics
GeForce GTX 660 2048 Mo
Mac
Classic Mac
  1. eMac
Mobile Phone
  1. Android
Thanks, you guys are awesome !
 
Joined
Jan 18, 2013
Messages
2
Motherboard
windows 8
CPU
3770k
Graphics
7970
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I always used Realtek ALCxxx > with DSDT > ALC888 Current which is gone now.. :( So no sound for me.
 

Stork

Admin
Staff member
Joined
Sep 21, 2010
Messages
13,694
Motherboard
Asus ProArt Z490 Creator
CPU
i5-10400
Graphics
RX 580
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
  3. Mac Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
  2. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
Article: MultiBeast 7.0 Update

I always used Realtek ALCxxx > with DSDT > ALC888 Current which is gone now.. :( So no sound for me.
The ALC888 Current is in MultiBeast v7.
 
Joined
Nov 27, 2012
Messages
21
Motherboard
gbyte z97 hd3
CPU
i5 3.9 4690
Graphics
on board 4600
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Article: MultiBeast 7.0 Update

have a gb z77 ds3h, everything is working on yosemite except my usb 3.0 had to plug everything back into the 2.0 ports for the build to recognize anything... Anyone else have their 3.0 working? I clicked universal 3.0 in multi beast... anyone have any suggestions???


oh yeah and icloud is having some issues setting up the drive...the little circle keeps on spinning and spinninga and imessage some more issues too lol... but i dont really care about those.

thank you.
 

MacMan

Administrator
Staff member
Joined
Feb 2, 2010
Messages
8,442
Motherboard
ASUS TUF Z390-PRO GAMING - 2606 - UEFI
CPU
i9-9900K
Graphics
Vega 64
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
  2. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
Article: MultiBeast 7.0 Update

I still need v100202 for ALC887/888b. Why was this removed? Doesn't it work with Yosemite? Can I still use it by loading it after a Yosemite install with the old Mavericks version of Multibeast?

MultiBeast 7.0.0 Screen Capture, No codecs were removed.

Untitled.jpg
 
Top