Contribute
Register

MultiBeast 6.0 Update

Status
Not open for further replies.

ModBot

Super Moderator
Staff member
Joined
Jan 9, 2011
Messages
1,363
Motherboard
01010
CPU
10101
Graphics
01010
Article: MultiBeast 6.0 Update

This thread is ONLY for comments on the guide. It is NOT for getting help.

If you are having issues with MultiBeast failing on install follow these instructions:


http://www.tonymacx86.com/multibeast-bug-reports/112733-multibeast-6-failure-reporting.html


If you just having general install issues then for desktops post at:


http://www.tonymacx86.com/mavericks-desktop-support/


and for laptops post at:


http://www.tonymacx86.com/mavericks-laptop-support/


or


http://www.tonymacx86.com/hp-probook-mavericks/


Any posts not following these rules will be deleted!
 
Joined
Mar 27, 2013
Messages
1
Motherboard
WHS 2011
CPU
i5 2500K
Graphics
7870
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Amazing! You efforts are greatly appreciated!
 
Joined
Jun 1, 2011
Messages
4
Motherboard
hp
CPU
xenon
Graphics
nvidia
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Great update indeed.
But there is something wrong with clearing the kernel caches.
After install I had to boot with -f to see the installed kext working.
anybody else?
 
Joined
Jan 4, 2013
Messages
50
Motherboard
Gigabyte Z77X-UD5
CPU
i7-3770K
Graphics
eVGA GTX 670 FTW
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Just downloaded maverick today, upgrade went fine.. However cannot run multibeast..

Says certificate has been revoked.. Security is set to allow from anywhere.. Still nothing.. What gives? :(
 
Joined
Jul 25, 2012
Messages
2
Motherboard
GA-Z68X-UD3H-B3
CPU
i5
Graphics
Raedon 6870
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Article: MultiBeast 6.0 Update

I too am having the same issue. I have apps downloaded from anywhere selected. However when I try and run Multibeast 6.0 it gives me the error: "Multibeast" can't be opened. You should move it to the Trash.

*edit* I ended up launching it from the terminal as a work around
 
Joined
Jan 31, 2012
Messages
8
Motherboard
Asus Sabertooth X58
CPU
Intel i7 950
Graphics
NVidia GTX 460
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Article: MultiBeast 6.0 Update

Great update, but two problems:

1. ALC892 audio doesn't seem to be working regardless of DSDT or non-DSDT option.
2. Every time I run MultiBeast it overwrites my org.chameleon.Boot.plist even if I've unchecked every option regarding boot changes. Sometimes, I just want to install a new driver and not mess with my Boot.plist at all.

And one suggestion:

- Add a backup option so it copies off every file it changes. This would be darn useful in cases where you need to back out changes.
 

Obvious Answer Man

Super Moderator
Joined
Jan 12, 2010
Messages
1,390
Article: MultiBeast 6.0 Update

Great update, but two problems:

1. ALC892 audio doesn't seem to be working regardless of DSDT or non-DSDT option.
2. Every time I run MultiBeast it overwrites my org.chameleon.Boot.plist even if I've unchecked every option regarding boot changes. Sometimes, I just want to install a new driver and not mess with my Boot.plist at all.

And one suggestion:

- Add a backup option so it copies off every file it changes. This would be darn useful in cases where you need to back out changes.
http://www.tonymacx86.com/multibeast-bug-reports/112733-multibeast-6-failure-reporting.html
 
Joined
Oct 12, 2012
Messages
33
Motherboard
GA-Z77N-WIFI
CPU
I5 3570K
Graphics
HD4000
Mac
  1. MacBook
  2. Mac mini
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Article: MultiBeast 6.0 Update

I too am having the same issue. I have apps downloaded from anywhere selected. However when I try and run Multibeast 6.0 it gives me the error: "Multibeast" can't be opened. You should move it to the Trash.

*edit* I ended up launching it from the terminal as a work around

I had the same problem.
Is everyone experiencing this now?
Is Apple fighting back now?
Is there going to be a new MultiBeast release fixing this?
 
Joined
Oct 23, 2012
Messages
1
Motherboard
10.8.5
CPU
i5 3570
Graphics
MSI GTX650Ti Boost
Mac
  1. MacBook Air
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
eventually be able to use the new update
 
Status
Not open for further replies.
Top