Contribute
Register

MultiBeast 5.3 Update

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 10, 2012
Messages
439
Motherboard
Asus Rog Strix Z370-G GAMING (WI-Fi AC)
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580
Mobile Phone
  1. iOS
Article: MultiBeast 5.3 Update

Macman i'm using sysdef. MacMinini 6.2
Why do you think that it has to do with sysdef
It´s also an issue for "real "mac users
Sleepimage keeps coming back even with SafeSleep disabled

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1480259
 

MacMan

Administrator
Staff member
Joined
Feb 2, 2010
Messages
8,456
Motherboard
ASUS TUF Z390-PRO GAMING - 2606 - UEFI
CPU
i9-9900K
Graphics
Vega 64
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
  2. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
Article: MultiBeast 5.3 Update

Macman i'm using sysdef. MacMinini 6.2
Why do you think that it has to do with sysdef
It´s also an issue for "real "mac users
Sleepimage keeps coming back even with SafeSleep disabled

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1480259
Sounds like a bug is Mountain Lion and not MultiBeast.

I was using MacPro3,1 and recently changed to 5,1
 
Joined
Mar 7, 2013
Messages
105
Motherboard
Z77X-UD5H
CPU
i5-3570k
Graphics
GTX 760 SC
Mac
  1. iMac
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
I'm still new to this, only having my system up and running for less than a month. Do I need to uninstall the previous Multibeast, or does this update overwrite and delete the correct files for me? I'm a bit apprehensive since my system is running so well.
 
Joined
Sep 14, 2012
Messages
27
Motherboard
Asus Prime Z390-P
CPU
i7-9700K
Graphics
Intel UHD 630
What about HDMI audio for Intel HD 4000, is it integrated in this version?
 
Joined
Mar 3, 2011
Messages
103
Motherboard
Z77X-UP5 TH
CPU
i7-3770K
Graphics
Nvidia GTX 650
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Pro
  4. Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Article: MultiBeast 5.3 Update

Skapplin, you can fix this problem by changing your serial number. Try using Chameleon Wizard.

Thank you. My first reinstall of MB using 5.3 ended up seriously garbaging the disk. Don't know why. Once fixed I did a complete reinstall of MB after which all was well.
 
I

inactive-user

Guest
OK, i have tested with pleasure the new MultiBeast v5.3

It works perfect on my machine!

The New "Updated FakeSMC and Plugins to kozlek's branch v5.1.61" works also perfect showing all infos GPU core, GPU memory, etc... multiplier package is also changing and showing right. So everything fine here on my machine.

---Important: maybe a Bug or not!---
What i have noticed is, you need to select the "FakeSMC and Plugins" every time you run MultiBeast otherwise it will delete them (yes, also if you have them installed before), you will not have the infos later in the HWMonitor App. Same happened to "1080p Display" in Boot Options. So remember to select them every time you run MultiBeast.

Thanks to Tonymacx86 Team! ! ! Wonderful MultiBeast Update

_____________________________________________
System: Hackintosh (used MultiBeast v5.3)
OS: Mountain Lion 10.8.3
Boot loader: Chimera v2.0.1
CPU: Intel i7 960 (3.30GHz) Quad-Core
MB: Gigabyte x58a-ud3r r2 (Bios FF)
Graphics: nVidia GeForce GTS 450 OC (1GB) DDR5
Ram: Corsair 6GB DDR3 (1600mhz)
HD: Intel SSD 520 Series 240GB
Monitor: Sony Bravia 1920 x 1080 - (42 Zoll)
 
Status
Not open for further replies.
Top